ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Excellent rain altar zuhanyrendszer kádtöltővel Excellent Rain Altar zuhanyrendszer kádtöltővel Zuhanyrendszerek, zuhanykabinokhoz és kádparavános fürdőkádakhoz tervezve. Tökéletes megoldás azoknak, akik falba építés nélkül szeretnék élvezni a trópusi zuhanyt. A rendszer tartalmaz egy csaptelepet, kádtöltőt, gégecsövet kézizuhanyfejjel és egy trópusi zuhanyfejet. Funkcióváltót is tartalmaz. A szett tartalmaz egy csaptelepet (termosztát nélkül), hőmérséklet és vízfolyás erősség szabályozással. Bármilyen vízvezetékkel használható.  A szett tartalma: - zuhany csaptelep - 150 cm magas magas rúd - 150 cm hosszú zuhanygégecső - 20 cm átmérőjű esőztető zuhanyfej A szett szépsége az egyszerűségében rejlik.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Excellent rain altar zuhanyrendszer kádtöltővel (Előlap) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Excellent rain altar zuhanyrendszer kádtöltővel árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Excellent rain altar zuhanyrendszer kádtöltővel árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Excellent rain altar zuhanyrendszer kádtöltővel (Előlap) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.