ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Ravak apsv 70 fix oldalfal transparent/grapeMarmite vásárlás, rendelésRavak APSV 70 fix oldalfal Transparent/Grape       -edzett biztonsági üveg betétlemez: transparent vagy grape       -keret színe: fehér vagy szatén -méret: 670-705 mm -magassága:AVDP3+APSV 1370 cm -kádhoz való fix oldalfal , egy elemből áll -a termék vastagfalú profilokból készül tökéletes felületi kezeléssel -kizárólag az AVDP3 termékkel együtt alkalmazható, egymagában felszerelni nem lehetséges Az AVDP3 terméket sarokprofillal kapcsoljuk a fix oldalfalhoz, ami fix oldalfalhoz van csomagolva. Az AVDP3 tengelye körüli 180° -os megfordításával kapunk balos vagy jobbos belépésű terméket. Egy ANPV toldóprofil segítségével a termék szélessége 20 mm-rel növelhető. Az AntiCalc védőréteg meggátoja a vizkő és egyéb szennyeződések lerakódását. Választható opciók: -keret színe: fehér/szatén -műanyag betétlemez: rain -vagy edzett biztonsági üveg betétlemez: transparent/grape
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ravak apsv 70 fix oldalfal transparent/grape (Mosdó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ravak apsv 70 fix oldalfal transparent/grape árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ravak apsv 70 fix oldalfal transparent/grape árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ravak apsv 70 fix oldalfal transparent/grape (Mosdó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.