ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Radaway r400 slim zuhanytálca szifon, Ø   90Radaway R400 SLIM zuhanytálca szifon, Ø 90 90 mm átmérőjű lefolyónyílással rendelkező tálcákhoz ajánljuk. A szifon magassága csak 40 mm. A kellemetlen csatornaszagot a szilikon membrános konstrukció nem engedi át még akkor sem, ha a szifon már hosszú ideje nincs használva. A vízáteresztő képesség 33,6 l / perc. A lefolyócső átmérője 40/50 mm. Lapos tálcákhoz ajánlott.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Radaway r400 slim zuhanytálca szifon, Ø 90 (Zuhanytálca) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Radaway r400 slim zuhanytálca szifon, Ø 90 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Radaway r400 slim zuhanytálca szifon, Ø 90 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Radaway r400 slim zuhanytálca szifon, Ø 90 (Zuhanytálca) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.