ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Radaway zuhanytálca szegélycsomagRadaway zuhanytálca szegélycsomag Megoldást jelent Önnek a zuhanytálca szegély csomag. Ajánljuk mindenféle fal egyenletlenség kiküszöbölésére / javítására. Tartalma: 2 x 195 cm szegély, 2 db sarokidom, 2 db végzáróidom. A fali egyenetlenségeket eltakaró zuhanytálca szegély. Egyenetlen a fal? Rés tátong a burkolat és a tálca között? Penészedik a szilikon tömítés? Megoldást jelent Önnek a zuhanytálca szegély csomag Ajánljuk mindenféle fal egyenetlenségének kiküszöbölésére / javítására. Tartalma: 2 x 195 cm szegély, 2 db sarokidom, 2 db végzáró idom.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Radaway zuhanytálca szegélycsomag (Zuhanytálca) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Radaway zuhanytálca szegélycsomag árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Radaway zuhanytálca szegélycsomag árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Radaway zuhanytálca szegélycsomag (Zuhanytálca) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.