ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Radaway turboflow tb90p zuhanytálca szifon, Ø   90Radaway TURBOFLOW TB90P zuhanytálca szifon, Ø 90 Turbo zuhanytálca szifon 54l/perc átfolyással A rendkívüli vízelnyelő képességű turbó szifont ajánljuk minden lapos vagy kis mélységű zuhanytálcánkhoz abban az esetben, ha az Ön zuhanyrendszerének a vízhozama magasabb az átlagosnál. Ez a szifon 54l/perc vízfolyással bír. (A normál szifonok 28l/perc vízátfolyásúak.) 90mm-es átmérőjű lefolyófurattal rendelkező zuhanytálcákhoz ajánljuk. 112mm-es króm takarófedéllel szállítjuk. Felülről tisztítható Nagy áteresztő képességű víz. 54l/perc A lefolyócső átmérője 40/50 mm. Öntisztító funkció  
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Radaway turboflow tb90p zuhanytálca szifon, Ø 90 (Zuhanytálca) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Radaway turboflow tb90p zuhanytálca szifon, Ø 90 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Radaway turboflow tb90p zuhanytálca szifon, Ø 90 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Radaway turboflow tb90p zuhanytálca szifon, Ø 90 (Zuhanytálca) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.