ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Mofém multibox sülyesztett rendszer 172-0001-00MOFÉM Multibox sülyesztett rendszer A független állítható rögzítő füleknek köszönhetően könnyedén lehet a boxot akár egyenetlen felületekhez illeszteni. Rögzítés után a 4 db állító csavarral finoman be lehet kalibrálni a homlokfelületének a síkját. KERAMIKUS VEZÉRLŐEGYSÉG: Hőmérséklet korlátozás: Takarítsa meg a forró vízhez használt energiát a beépített hőmérséklet korlátozó elem segítségével. Víztakarékosság: A vezérlő egység állítható vízmennyiség szabályozó elemet tartalmaz, mely a csaptelep minden egyes használatakor vízmegtakarítást tesz lehetővé. Forrázás-védelem: Felejtse el a magas hőmérsékletű víz okozta forrázásokat Gondoskodtunk Ön és Családja védelméről. ZAJCSÖKKENTŐ ÉS VÍZÜTÉSGÁTLÓ ELEMEK A falon kívüli kerámia egységekbe épített zajcsökkentő ele- mek jelentős mértékben csökkentik a vízáramlás zajszintjét. SZÉLES BEÉPÍTÉSI MÉRETTARTOMÁNY Az állítható füleknek és a dobozon kialakított 27mm-es be- építési tartománynak köszönhetően biztosítja a könnyű szerelést
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mofém multibox sülyesztett rendszer 172-0001-00 (Zuhanygarnitúra) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mofém multibox sülyesztett rendszer 172-0001-00 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mofém multibox sülyesztett rendszer 172-0001-00 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mofém multibox sülyesztett rendszer 172-0001-00 (Zuhanygarnitúra) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.