ÁrKözPont furdoszoba termékkereső

Wellis enzo 80x120x4 cm lapos, téglalap zuhanytálca szifonnal

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Wellis enzo 80x120x4 cm lapos, téglalap zuhanytálca szifonnalWellis vásárlás, rendelés...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Wellis enzo 80x120x4 cm lapos, téglalap zuhanytálca szifonnal (Zuhanytálca) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Wellis enzo 80x120x4 cm lapos, téglalap zuhanytálca szifonnal árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Wellis enzo 80x120x4 cm lapos, téglalap zuhanytálca szifonnal árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Wellis enzo 80x120x4 cm lapos, téglalap zuhanytálca szifonnal (Zuhanytálca) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Wellis Enzo lapos zuhanytálca 800x800x150 mm Cikkszám: Wellis Enzo zuhanytálca Gyártó: Wellis SMC (Sheet Moulding Compound) zuhanytálca 115 mm átmérőjű krómozott leeresztőszelep Szifon Süllyesztett előkészítés szükséges a szifonhoz. Részletekről érdeklődjön értékesítőinknél. SMC Az SMC egy speciális üvegszállal erősített, lágy állagú poliészter alapanyagú lemez, melyet a megfelelő formájú préselemek között magas hőmérsékleten, nagy nyomáson polimerizálnak, így kapja meg végleges formáját, és páratlan tulajdonságait. Ezt a más iparágakban (űrkutatás, gépipar, autóipar) már jól bevált gyártási eljárást a fürdőszoba piac a közelmúltban fedezte csak fel, és most kezdi csak érzékelni előnyeit a korábban alkalmazott alapanyagokkal, és technológiákkal szemben. Tartóssága, és minősége állandó, köszönhetően az impregnált szálerősítésnek, de súlya feleakkora, mint a hasonló tulajdonságokkal bíró öntött márvány tálcáké. A hátsó oldali bordázat úgy erősíti a zuhanytálca szerkezetét, hogy közben annak súlyát csak kis mértékben növeli meg. A lágy nyersanyag kiváló formázást tesz lehetővé, így az SMC zuhanytálcák éles sarok kiképzése sokkal esztétikusabb látványt nyújt, mint akril társaiké. Az SMC alapanyagból készült zuhanytálca fokozottan ütésálló, nyomó-, hajlító-és szakítószilárdsága nagy, nem reped, hőmérsékleti stabilitása páratlan (hőre nem tágul), vegyszerálló, jó hőszigetelő képességű, könnyen tisztítható és természetesen vízálló.