ÁrKözPont furdoszoba termékkereső

Kludi q-beo termosztátos zuhany csaptelep, szögletes fogantyú (kl-504000542)

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Kludi q-beo termosztátos zuhany csaptelep, szögletes fogantyú (kl-504000542)Kludi vásárlás, rendelésKLUDI Q-BEO Az új kubizmus.Időtlen. Modern. Férfias. A KLUDI Q-BEO sorozatot markáns kubista formavilág jellemzi. A lekerekített élek, a kiemelkedő kezelőkar és a karcsú, elegáns vonalak összetéveszthetetlen stílust kölcsönöznek ennek a csaptelep sorozatnak. A KLUDI Q-BEO csaptelepnek nemcsak a külső, de a belső értékei is meggyőzőek. A praktikus egykaros mosdócsap, vagy a termosztátos kád és zuhany csaptelep még nagyobb kényelmet nyújtanak, mindezt természetesen az értékálló made in Germany minőségben.A termékről bővebben:Falra szerelhető kivitel,Névleges vízmennyiség: (B osztály)Hőfokbeállító fogantyú, 38°C-ra, beállított reteszgombbalKerámiatárcsás záróelemmel 180°50%-os vízmennyiség-határoló reteszgombbalRejtett Z-csatlakozóvalVisszafolyásgátlóSzűrővelZuhanycsatlakozás: 1/2Zuhanygarnitúra nélkülA KLUDI a minőség és a folyamatos innováció elkötelezettje, konyhai- és fürdőszobai csaptelepek, zuhanyrendszerek, orvosi csaptelepek elismert gyártója. Jellemzőjük a funkcionalitás, zajtalan működés és hosszú élettartam. Termékei a legkorszerűbb gyártási technológia és a legújabb fejlesztési eredmények alkalmazásával készülnek. Mindez elérhető áron.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kludi q-beo termosztátos zuhany csaptelep, szögletes fogantyú (kl-504000542) (Zuhany csaptelep) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kludi q-beo termosztátos zuhany csaptelep, szögletes fogantyú (kl-504000542) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kludi q-beo termosztátos zuhany csaptelep, szögletes fogantyú (kl-504000542) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kludi q-beo termosztátos zuhany csaptelep, szögletes fogantyú (kl-504000542) (Zuhany csaptelep) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Megnevezés: Kludi Cikkszám: 50400 05 42 Kategória: Q-Beo Gyártó Kludi Jelleg termosztátos zuhanycsaptelep Leírás Termosztátos zuhanycsaptelep, NÁ 15 50 %-os vízmennyiséghatárolóval