ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Niagara wellness olivia fürdőkád 170x77 cm fehér lábbalEz a termék utánvéttel  nem  vásárolható meg Csak egyedi megrendelésre Az árak fehér kádakra vonatkoznak. Színfelár: Piros és Fekete +20% Egyéb RAL színek +50% Rendelés előtt érdeklődjön a várható szállítási határidőről Súly 85-90 kg     Űrtartalom 180 l, 190 l Beépítés: A termékek beépítése szakértelmet igényel, ezért javasoljuk, hogy a felhatalmazott márkaszervizzel építtesse be. ÖNTÖTT GRÁNIT KÁDAK EGYESÍTI A GRÁNIT SZILÁRDSÁGÁT AZ AKRIL ELŐNYEIVEL AMINT MEGPILLANTJA A NIAGARA WELLNESS ÖNTÖTT GRÁNIT KÁDJAIT RÖGTÖN LÁTJA A KÜLÖNBSÉGET A felülete sima és ragyogó. Minden Niagara Wellness Öntött gránit kád jellemzője a funkcionalitás és a stabilitás. A legújabb trend szerinti design Elegáns, szemet gyönyörködtető forma, a kényelem és praktikum találkozása.   KÖNNYEN TISZTÁN TARTHATÓ SIMA ÉS FÉNYES FELÜLET   10 év garancia MELEG TAPINTÁSÚ NEM HŰTI EL A VIZET A fém kádakkal ellentétben a kádak felülete kelle...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Niagara wellness olivia fürdőkád 170x77 cm fehér lábbal (Hidromasszázs kád) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Niagara wellness olivia fürdőkád 170x77 cm fehér lábbal árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Niagara wellness olivia fürdőkád 170x77 cm fehér lábbal árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Niagara wellness olivia fürdőkád 170x77 cm fehér lábbal (Hidromasszázs kád) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Niagara Wellness OLIVIA Szabadonálló kádak   Méret: 160× 77 cm Űrtartalom: 180 liter ÖNTÖTT GRÁNIT KÁDAK EGYESÍTI A GRÁNIT SZILÁRDSÁGÁT AZ AKRIL ELŐNYEIVEL AMINT MEGPILLANTJA A NIAGARA WELLNESS ÖNTÖTT GRÁNIT KÁDJAIT RÖGTÖN LÁTJA A KÜLÖNBSÉGET A felülete sima és ragyogó. Minden Niagara Wellness Öntött Gránit kád jellemzője a funkcionalitás és a stabilitás .ÖNTÖTT GRÁNIT KÁDAK EGYESÍTI A GRÁNIT SZILÁRDSÁGÁT AZ AKRIL ELŐNYEIVEL AMINT MEGPILLANTJA A NIAGARA WELLNESS ÖNTÖTT GRÁNIT KÁDJAIT RÖGTÖN LÁTJA A KÜLÖNBSÉGET A felülete sima és ragyogó. Minden Niagara Wellness Öntött Gránit kád jellemzője a funkcionalitás és a stabilitás. LEGÚJABB TREND SZERINTI DESIGN Elegáns, szemet gyönyörködtető forma, a kényelem és a praktikum találkozása. KÖNNYEN TISZTÁN TARTHATÓ SIMA ÉS FÉNYES FELÜLET csillog_z nehezen tapad meg a szennyeződés, illetve könnyebben eltávolítható róla. TARTÓS Kiválóan ellenáll a kémiai hatásoknak, hosszan megtartja a színét és csillogó felületét. Extra erősítés a fenék részen. Kisebb karcok, sérülések könnyen javíthatók. MELEG TAPINTÁSÚ NEM HŰTI EL A VIZET A fém kádakkal ellentétben a kádak felülete kellemes meleg tapintású. A felhasznált anyag jellemzője, hogy kiváló hőszigetelő képességű, melyet még dupla erősítéssel is elláttak, így nem szükséges további hőszigetelő réteg használata. 10 ÉV GARANCIA EURÓPAI TERMÉK Az árak fehér kádakra vonatkoznak. Színfelár: Piros és Fekete +20% Egyéb RAL színek +50% Az ár a kádtestet és lábat tartalmazza.