ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Kludi objekta-therm e termosztátos zuhany csaptelep (kl-352600538)Kludi vásárlás, rendelésA KLUDI OBJEKTA MIX NEW egy hosszú élettartamú, biztonságos kezelhetőséget nyújtó csaptelep sorozat, amely meghagyja a választás szabadságát a felszerelésnél is. Az öko-perlátor alkalmazásával akár 40% vizet is megtakaríthat.A termékről bővebben:Névleges vízmennyiség: (BB osztály)Kaszkád kifolyóelem: M 28 x 1Hőfokbeállító fogantyú, 38°C-ra beállítottReteszgombbalBeállított reteszgombbalZárószeleppel50 % vízmennyiség-határoló reteszgombbalVisszafolyásgátlóSzűrővelAutomata zuhanyváltóZuhanycsatlakozás: 1/2A KLUDI a minőség és a folyamatos innováció elkötelezettje, konyhai- és fürdőszobai csaptelepek, zuhanyrendszerek, orvosi csaptelepek elismert gyártója. Jellemzőjük a funkcionalitás, zajtalan működés és hosszú élettartam. Termékei a legkorszerűbb gyártási technológia és a legújabb fejlesztési eredmények alkalmazásával készülnek. Mindez elérhető áron.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kludi objekta-therm e termosztátos zuhany csaptelep (kl-352600538) (Zuhany csaptelep) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kludi objekta-therm e termosztátos zuhany csaptelep (kl-352600538) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kludi objekta-therm e termosztátos zuhany csaptelep (kl-352600538) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kludi objekta-therm e termosztátos zuhany csaptelep (kl-352600538) (Zuhany csaptelep) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A KLUDI OBJEKTA MIX NEW egy hosszú élettartamú, biztonságos kezelhetőséget nyújtó csaptelep sorozat, amely meghagyja a választás szabadságát a felszerelésnél is. Az öko-perlátor alkalmazásával akár 40% vizet is megtakaríthat.A termékről bővebben:Névleges vízmennyiség: (BB osztály)Kaszkád kifolyóelem: M 28 x 1Hőfokbeállító fogantyú, 38°C-ra beállítottReteszgombbalBeállított reteszgombbalZárószeleppel50 % vízmennyiség-határoló reteszgombbalVisszafolyásgátlóSzűrővelAutomata zuhanyváltóZuhanycsatlakozás: 1/2A KLUDI a minőség és a folyamatos innováció elkötelezettje, konyhai- és fürdőszobai csaptelepek, zuhanyrendszerek, orvosi csaptelepek elismert gyártója. Jellemzőjük a funkcionalitás, zajtalan működés és hosszú élettartam. Termékei a legkorszerűbb gyártási technológia és a legújabb fejlesztési eredmények alkalmazásával készülnek. Mindez elérhető áron.