ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Kludi maris falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep (kl-389210581)Kludi vásárlás, rendelésA Kludi Maris modern és időtálló csaptelepek, amelyek a kényelem és hosszú élettartam iránti igényt elégítik ki. Az egyenes vonalú formatervezés, a kiváló minőségű krómozott felületek és a kéz formájához illeszkedő csaptelep elemek remekül illenek szinte minden fürdőszobába.A termékről bővebben:Teli fogantyúkLátható részA 38 826 számú falon belüli egységhezA KLUDI a minőség és a folyamatos innováció elkötelezettje, konyhai- és fürdőszobai csaptelepek, zuhanyrendszerek, orvosi csaptelepek elismert gyártója. Jellemzőjük a funkcionalitás, zajtalan működés és hosszú élettartam. Termékei a legkorszerűbb gyártási technológia és a legújabb fejlesztési eredmények alkalmazásával készülnek. Mindez elérhető áron.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kludi maris falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep (kl-389210581) (Zuhany csaptelep) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kludi maris falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep (kl-389210581) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kludi maris falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep (kl-389210581) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kludi maris falba süllyesztett egykaros zuhanycsaptelep (kl-389210581) (Zuhany csaptelep) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.