ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Phoenix kétszemélyes infrakabinTöbb ezer éve,a hőt használják, a lelki jólét és tünetek enyhítésére, a mozgásszervi rendszerek gyógyítására. Fedezze fel a nyugtató és regeneráló hatását. Az infravörös sugarak különösen hatékony formája a fénynek: mivel az energia forrása a Nap, így szaunázás közben a napfény felemelő és kellemes melegét érezhetjük. Az infravörös fény a kibocsátás során,felmelegíti a testet kivülről, de nem serkenti a vérkeringést. Jótékony hatással van a belső keringésünkre is, felgyorsítja az anyagcserét, és erősíti az immunrendszert. Emiatt, az infravörös fénysugarakat használják fűtésre és a közérzetünk jobbá tételére is de ezen felül az orvostudmányban is fontos szerephez jut. Phoenix kétszemélyes infrakabin Cikkszám: D50510 Méret: 130x100x195 cm Termék jellemzők: teljesítmény: kb. 1.650 Watt 1 REDLIGHT sugárzó 6 magnézium-oxid sugárzó állítható teljesítményű sugárzók kikapcsolható lábsugárzó digitális quot;touch screenquot; kezelőpanel színterápia (vörös, zöld, kék, sárga, fehér) rádió, hangszóró CD- és MP3-csatlakozó ventillátoros szellőztetés anyaga: belül cédrus / kívül melamin színezett üveg NÉHÁNY JÓTANÁCS Se éhesen, se tele gyomorral ne szaunázzon! Szaunázás előtt csak mértékkel veg...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Phoenix kétszemélyes infrakabin (Szauna) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Phoenix kétszemélyes infrakabin árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Phoenix kétszemélyes infrakabin árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Phoenix kétszemélyes infrakabin (Szauna) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Több ezer éve,a hőt használják, a lelki jólét és tünetek enyhítésére, a mozgásszervi rendszerek gyógyítására. Fedezze fel a nyugtató és regeneráló hatását. Az infravörös sugarak különösen hatékony formája a fénynek: mivel az energia forrása a Nap, így szaunázás közben a napfény felemelő és kellemes melegét érezhetjük. Az infravörös fény a kibocsátás során,felmelegíti a testet kivülről, de nem serkenti a vérkeringést. Jótékony hatással van a belső keringésünkre is, felgyorsítja az anyagcserét, és erősíti az immunrendszert. Emiatt, az infravörös fénysugarakat használják fűtésre és a közérzetünk jobbá tételére is de ezen felül az orvostudmányban is fontos szerephez jut. KÉTSZEMÉLYES INFRAKABIN 60615 Cikkszám: 60615 Méret: 120x120x190 cm Tulajdonságok: teljesítmény: kb. 1.600 Watt 5 kerámiasugárzó digitális kezelőpanel rádió, hangszóró USB csatlakozó külső-belső világítás anyaga: Hemlock fenyő  NÉHÁNY JÓTANÁCS Se éhesen, se tele gyomorral ne szaunázzon! Szaunázás előtt csak mértékkel vegyen magához folyadékot, alkoholt semmi esetre se igyon, szaunázás után viszont fogyasszon legalább egy liter vizet. A kabin használata előtt zuhanyozzon le, majd alaposan törölközzön meg. A száraz bőr jobban verítékezik! Szaunázás után először a légutakat hűtse le, csak azután álljon hideg víz alá.