ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Supernova apsv-80 fehér+rain kádparaván fix oldalfalSupernova APSV-80 Fehér+Rain kádparaván fix oldalfal Fehér alumínium keret Műanyag betétlemez Anticalc üveg védelem Méret: 770-805x1370 mm AVDP3 kádparavánnal kádkabinná alakítható Az ár csak a zuhanyfalat tartalmazza A kép illusztráció
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Supernova apsv-80 fehér+rain kádparaván fix oldalfal (Zuhanyozó kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Supernova apsv-80 fehér+rain kádparaván fix oldalfal árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Supernova apsv-80 fehér+rain kádparaván fix oldalfal árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Supernova apsv-80 fehér+rain kádparaván fix oldalfal (Zuhanyozó kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.