ÁrKözPont hangszer termékkereső


Sommercable 200-0103 source , piros, mikrofonkábel, kültéri használatraÁr: 507Ft + ÁFA Egy 100%-osan árnyékolt minőségi mikrofonkábel. A spirálisan tekeredő árnyékoló szálak alatt az érpárt gyapjúszálak közé gőzölt alumínium alkotta fólia veszi körbe, amitől masszívabb lesz a kábel, és mellesleg biztosítja a tökéletes árnyékolást. Így ha olyan helyen vagyunk, ahol nagy a zavarveszély, (erősáram, vagy rádió jelek miatt) akkor is bátran használhatjuk, értékes hangjeleink biztonságban kóricálnak el a kábel egyik végétől a másikig. Főbb tulajdonságok: Természetes, veszteségmentes jelátvitel, köszönhetően a minőségi rézszálaknak 100%-os árnyékolás, a rézszálak + AL fólia Kapható PUR változatban, a szésőséges időjárási/igénybevételi körülmények esetére
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Sommercable 200-0103 source , piros, mikrofonkábel, kültéri használatra (Kábel, csatlakozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Sommercable 200-0103 source , piros, mikrofonkábel, kültéri használatra árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Sommercable 200-0103 source , piros, mikrofonkábel, kültéri használatra árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Sommercable 200-0103 source , piros, mikrofonkábel, kültéri használatra (Kábel, csatlakozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.