ÁrKözPont hangszer termékkereső


Mini lézer beamz apollo, multipoint effektus, piros és zöldZenĂŠvel vezĂŠrelt ĂźzemeltetĂŠs a beĂŠpĂ­tett mikrofonnak kĂśszĂśnhetőenAutomatikus ĂźzemmĂłd2 lĂŠzer egysĂŠg: piros (120 mW, 650 nm hullĂĄmhossz) ĂŠs zĂśld (50 mW, 532 nm hullĂĄmhossz)Falra ĂŠs plafonra rĂśgzĂ­thető konstrukciĂłKĂŠszĂźlĂŠkhez alkalmas ĂĄllvĂĄny a csomagolĂĄs rĂŠszĂŠet kĂŠpezi
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mini lézer beamz apollo, multipoint effektus, piros és zöld (Fénytechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mini lézer beamz apollo, multipoint effektus, piros és zöld árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mini lézer beamz apollo, multipoint effektus, piros és zöld árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mini lézer beamz apollo, multipoint effektus, piros és zöld (Fénytechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.