ÁrKözPont hangszer termékkereső


Mini lézer beamz apollo, multipoint effektus, piros és zöldZenĂ©vel vezĂ©relt ĂĽzemeltetĂ©s a beĂ©pĂ­tett mikrofonnak köszönhetĹ‘enAutomatikus ĂĽzemmĂłd2 lĂ©zer egysĂ©g: piros (120 mW, 650 nm hullámhossz) Ă©s zöld (50 mW, 532 nm hullámhossz)Falra Ă©s plafonra rögzĂ­thetĹ‘ konstrukciĂłKĂ©szĂĽlĂ©khez alkalmas állvány a csomagolás rĂ©szĂ©et kĂ©pezi
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mini lézer beamz apollo, multipoint effektus, piros és zöld (Fénytechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mini lézer beamz apollo, multipoint effektus, piros és zöld árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mini lézer beamz apollo, multipoint effektus, piros és zöld árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mini lézer beamz apollo, multipoint effektus, piros és zöld (Fénytechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.