ÁrKözPont hangszer termékkereső


Zoom B1ON Bass Multi-Effect Processorbasszusgitár multieffekt: 75 effektet tartalmaz, beleértve a különböző torzító, kompresszor, modulációs, delay, reverb és erősítő modelleket, akár 5 effekt is használható egyszerre, 68 beépített ritmus kíséret, fejhallgató és hordozható zenelejátszó is csatlakoztatható hozzá, beépített kromatikus hangoló, looper funkció, LCD kijelző, Auto Save funkció, Pre Select funkció
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Zoom B1ON Bass Multi-Effect Processor (Effekt) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Zoom B1ON Bass Multi-Effect Processor árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Zoom B1ON Bass Multi-Effect Processor árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Zoom B1ON Bass Multi-Effect Processor (Effekt) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.