ÁrKözPont hangszer termékkereső


American Audio DB-DISPLAY MKIIDecibel kijelző, ideális a hangerő színtjének ellenőrzésére, fém házban. Ez rendszer a DBS felügyeletével biztosítja, hogy a hangszórók továbbra is jó állapotban maradjanak. A LED kijelző zöld, narancssárga és piros színekkel mutatja az állapotot. Két üzemmódban működik: Dot vagy Bar. Mellékelt 5V-os 500mA tápegység, így közvetlenül a kicsomagolás után használható. A DB-DISPLAY ideális színpadra, templomba, klubnak vagy bárnak. Line bemenetek: bal és jobb / line RCA kimenetek: bal és jobb RCA, méretek 44,5 mm x 483 mm x 44,5 mm, súly: 1,25 kg.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő American Audio DB-DISPLAY MKII (Gitár erősítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a American Audio DB-DISPLAY MKII árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális American Audio DB-DISPLAY MKII árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) American Audio DB-DISPLAY MKII (Gitár erősítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.