ÁrKözPont haztartas termékkereső


Leifheit 52019 clean twist mop felmosó szettVödör űrtartalom: 20 liter Minden felületre használható kőre és parkettára egyaránt. 3 év garancia A nyélen található csavarószerkezettel a takarítás gyors és könnyű. A centrifugális hatás miatt a mopfej víztartalma szabályozható,minden forgatással egyre szárazabb lesz. Nehezen elérhető helyeken,sarkoknál is jól használható.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Leifheit 52019 clean twist mop felmosó szett (Tartozék, kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Leifheit 52019 clean twist mop felmosó szett árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Leifheit 52019 clean twist mop felmosó szett árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Leifheit 52019 clean twist mop felmosó szett (Tartozék, kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.