ÁrKözPont haztartas termékkereső


Fűszer reszelő (46016)fűszer reszelő (46016) leírása : A Microplane professzionális reszelők mind az otthon, mind vendéglátóhelyek konyháiban használhatók. A különböző alakú és finomságú reszelőkkel a felhasználási terület nagyon széles skálán mozog. A világon ez a legprofibb reszelőcsalád, minden terméket amerikában gyártanak A reszelők kiváló minőségű ultraéles acélból készülnek, a gumi markolat ergonómikus kialakítású és puha tapintású. A füszer reszelő pengéje tartalmazza a legtöbb fogat, ezáltal a legfinomabb reszeléket készíti. Ideális fahéj-, chili-, csokoládé-, szerecsendió-, fokhagyma-, dió reszeléséhez. Méretek: 22,5 cm x 3,0 cm x 2,5 cm Reszelő felület: 12,5 cm x 1,5 cm Reszelő több színben kapható: fekete, piros
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Fűszer reszelő (46016) (Konyhafelszerelés) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Fűszer reszelő (46016) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Fűszer reszelő (46016) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Fűszer reszelő (46016) (Konyhafelszerelés) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.