ÁrKözPont haztartas termékkereső


Shubert stereo roll-up piano 61-billentyűs zongora61-billentyĹąs keyboard (C2 ~ C7)Beprogramozott hangszerek, samples ĂŠs rimtusokFel- ĂŠs lejĂĄtszĂĄs - 88 hang30 demo dal - mint pl. "Kis ĂŠji zene", "HattyĂşk tava" vagy a "Kilencedik szimfĂłnia"TĂĄpcsatlakozĂĄsos vagy elemes ĂźzemelĂŠsPedĂĄl az effektek vezĂŠrlĂŠsĂŠhezLecsatolhatĂł sztereĂł hangfal
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Shubert stereo roll-up piano 61-billentyűs zongora (Tartozék, kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Shubert stereo roll-up piano 61-billentyűs zongora árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Shubert stereo roll-up piano 61-billentyűs zongora árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Shubert stereo roll-up piano 61-billentyűs zongora (Tartozék, kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.