ÁrKözPont haztartas termékkereső


Solac hu 1058 párásítóSolac vásárlás, rendelésUltrahangos technológiával párásít szobahőmérsékleten. SILVER BALL antibakteriális szűrő, amely megakadályozza a káros mikroorganizmusok jelenlétét a vízben és a gőzben. Illataromák párásítására is használható. Ki- és bekapcsolható éjszakai fény. A párásítás mértéke, a páratartalomtól függően szabályozható. Feltöltött víztartállyal, a párásítás mértékétől függően, 10-20 órát működik. 2 literes tartály, könnyen eltávolítható és újratölthető tartály fogóval. Kék LED jelzi a tele tartályt. Biztonsági rendszer: leáll , ha a tartályból kifogy a víz. Alacsony energiafogyasztás. Csendes Automatikusan kikapcsol, ha a tartály kiürül. Anti-bakteriális. Éjszakai fény. Teljesítmény: 15W Feszültség: 100-240V Méret: 27x17x23cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Solac hu 1058 párásító (Párásító, légtisztító) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Solac hu 1058 párásító árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Solac hu 1058 párásító árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Solac hu 1058 párásító (Párásító, légtisztító) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.