ÁrKözPont haztartas termékkereső


Solac cvg 9701 gőzállomás - vasaló Solac vásárlás, rendelésMaximális teljesítmény: 2400 W Érzékelő technológiával ellátott készülék: gombnyomás nélkül, csupán egy érintésre aktiválódik a gőzfunkció Öko szabályozási funkció: gazdaságos hőmérséklet szabályozás a minimális energiafogyasztás érdekében. Mindenféle textília vasalására alkalmas maximális gőzkibocsátással. Egyedülálló készülék, mely alacsony hőfokon is képes gőzt kibocsátani, ezáltal több mint 46% energia megtakarítás érhető el Elektronikus hőmérséklet és gőzkontroll rendszer LED-es kijelző rendszer mutatja a kiválasztott gőz- és a hőmérsékleti fokozatot Anódozott eloxalt talp, mely ellenállóbb és egyenletesebben csúszik Állandó folyamatos gőzkibocsátás: 60 vagy 25g/ perc Folyamatos függőleges gőz Automata megszakító védelmi rendszer: amennyiben 3 percig nem használjuk, a készülék kikapcsol Figyelmeztető jelzés, ha működésre kész Csöpögésgátló rendszer Állandó vízkőmentesítő rendszer Bársonyos tapintású ergonómikus fogantyú Egyszerű és gyors víz betöltési lehetőség 330 ml-es víztartály
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Solac cvg 9701 gőzállomás - vasaló (Vasaló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Solac cvg 9701 gőzállomás - vasaló árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Solac cvg 9701 gőzállomás - vasaló árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Solac cvg 9701 gőzállomás - vasaló (Vasaló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.