ÁrKözPont haztartas termékkereső


Bradoplus kéz- és bőrfertőtlenítő 500ml Bradoplus 500ml kéz- és bőrfertőtlenítő      (Phoenix) Letölthető biztonsági adatlap .pdf Antimikrobális spektrum: Baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, virucid (HBV/HIV inaktiváló hatású is) Injekció, vérvétel, punkció előtti bőrfertőtlenítés behatási ideje: 30 mp forrás: vegyi.hu Sebellátás Lábszárfekély kezelése Sebfertőtlenítők, Bőr-és kézfertőtlenítők Sebkenőcsök, Hegesedésre, égésre Sebtapaszok, kötszerek
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Bradoplus kéz- és bőrfertőtlenítő 500ml (Gyógykészítmény) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Bradoplus kéz- és bőrfertőtlenítő 500ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Bradoplus kéz- és bőrfertőtlenítő 500ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Bradoplus kéz- és bőrfertőtlenítő 500ml (Gyógykészítmény) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.