ÁrKözPont haztartas termékkereső


Vape derm herbal csipés utáni stift 10mlCitronella hatóanyaga megnyugtatja a bőrt a szúnyog, légy, darázs, bögöly, medúza, csalán csípése után. Eukaliptusz tartalma enyhíti a csípés fájdalmát. Ha közvetlenül a csípés után a bőrre kenjük, megelőzhető a kivörösödés és a duzzanat.  Kiszerelés: 10 ml forrás: ..... Szúnyog és kullancsriasztók Kullancskiszedő eszköz Csípések kezelése Rüh elleni szerek
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Vape derm herbal csipés utáni stift 10ml (Gyógykészítmény) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Vape derm herbal csipés utáni stift 10ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Vape derm herbal csipés utáni stift 10ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Vape derm herbal csipés utáni stift 10ml (Gyógykészítmény) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.