ÁrKözPont haztartas termékkereső


Búzacsíraolaj 50ml aromax * Javasolt alkalmazás: száraz, érett bőr ápolására A búzacsíraolajat (Tritici aestivi oleum) a pázsitfűfélék családjába (Poaceae) tartozó búza (Triticum aestivum) csírájából nyerik ki, körülbelül 7-12%-os hozammal, majd a kinyerés után finomítják. A nyers olaj jellegzetes és kellemes illatú, aranysárga vagy barnássárga színű. Az olaj mintegy 80-85%-át egyszeresen vagy többszörösen telítetlen zsírsavak (linol-, olaj-, alfa-linolénsav) észterei adják, melyek mellett a telítetlen palmitinsav észtere is figyelmet érdemlő mennyiségben (5-10%) van jelen. Az említett zsírsavak mellett E-vitaminokat (tokoferolokat) és tokotrienolokat (szintén az E-vitaminok családjába tartozó anyagok) is tartalmaz. A finomított búzacsíraolaj (Tritici aestivi oleum raffinatum) hivatalos a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben. A búzacsíraolaj kiváló  bőrápoló, bőrtápláló és a sebek gyógyulását elősegítő hatású olaj. Használatával csökkenthető egyes, linolsav hiány okozta bőrbetegségek (pl
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!




Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Búzacsíraolaj 50ml aromax * (Gyógykészítmény) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Búzacsíraolaj 50ml aromax * árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Búzacsíraolaj 50ml aromax * árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Búzacsíraolaj 50ml aromax * (Gyógykészítmény) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.





Javasolt alkalmazás: száraz, érett bőr ápolására A búzacsíraolajat (Tritici aestivi oleum) a pázsitfűfélék családjába (Poaceae) tartozó búza (Triticum aestivum) csírájából nyerik ki, körülbelül 7-12%-os hozammal, majd a kinyerés után finomítják. A nyers olaj jellegzetes és kellemes illatú, aranysárga vagy barnássárga színű. Az olaj mintegy 80-85%-át egyszeresen vagy többszörösen telítetlen zsírsavak (linol-, olaj-, alfa-linolénsav) észterei adják, melyek mellett a telítetlen palmitinsav észtere is figyelmet érdemlő mennyiségben (5-10%) van jelen. Az említett zsírsavak mellett E-vitaminokat (tokoferolokat) és tokotrienolokat (szintén az E-vitaminok családjába tartozó anyagok) is tartalmaz. A finomított búzacsíraolaj (Tritici aestivi oleum raffinatum) hivatalos a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben. A búzacsíraolaj kiváló  bőrápoló, bőrtápláló és a sebek gyógyulását elősegítő hatású olaj. Használatával csökkenthető egyes, linolsav hiány okozta bőrbetegségek (pl.  ekcémás bőrfolyamatok, pikkelysömör) kockázata, és a bőr öregedési folyamatának lassításában is szerepet játszhat. E-vitamin tartalmának is köszönhetően a bőrt rugalmassá és simává teszi, ezért gyakori összetétele a kozmetikai krémeknek és testápolóknak. Alapolajokhoz és kozmetikai készítményekhez rendszerint 5-15%-nyit tesznek belőle. Latin név:  Triticum aestivum Kiszerelés:  50 ml forrás: aromax.hu