ÁrKözPont haztartas termékkereső


2 az 1-ben: kenyérpirító - kávéfőző kombináció hőszigetelt konstrukcióvalKétszeletes kenyérpirító különösen széles nyílásokkal akár 2 szelet kenyérreBeépített kávéfőző a frissen készített kávéértCsészével
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Oneconcept quickie 2 az 1-ben kétszeletes kenyérpirító, mini kávéfőző, csésze (Kávéfőző) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Oneconcept quickie 2 az 1-ben kétszeletes kenyérpirító, mini kávéfőző, csésze árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Oneconcept quickie 2 az 1-ben kétszeletes kenyérpirító, mini kávéfőző, csésze árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Oneconcept quickie 2 az 1-ben kétszeletes kenyérpirító, mini kávéfőző, csésze (Kávéfőző) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.