ÁrKözPont jatek termékkereső
Hasonló Jármű keresések
jarmuve jarmuves jarmuvekhez jarmuvek jarmuveim
Fiúknak, Egyéb, Jármű

Térdvédő szett gyerekeknek Térdvédő szett gyerekeknek
Védőfelszerelés készlet gyerekek részére erős, rugalmas anyagból. S-es méret.
590 Ft-tól
Irány a bolt!
Crazy boys kisautók - dickie Crazy boys kisautók - dickie
A Dickie Crazy boys kisautók vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra. Az ár 1 db-ot jelent.
590 Ft-tól
Irány a bolt!
Katonai jármű játék - majorette Katonai jármű játék - majorette
A katonai járművek különböző változatokban érhetőek el. Egy szett egy szabadon futó katonai teherautót, vadászgépet, tankot vagy helikoptert tartalmaz. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Dickie happy cars Dickie happy cars
Egészen kicsi, akár 1 éves kortól is használhatóak ezek a szuper kis járgányok, mivel éles és letörhető alkatrészeket nem tartalmaznak. 6-féle változatban kaphatóak: rendőrautó, tűzoltóautó, kukásautó, dömper, városi autó, monster truck terepjáró. A járművek a képen látható módon összenyomhatóak. Méretük 9 cm, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek k
1 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Lakókocsi játék lapon - dickie Lakókocsi játék lapon - dickie
Irány a szabad a Dickie lakókocsi játékkal. A szabadon futó lakókocsi jármű mérete 12 cm, 2 figurát tartalmaz, a teteje levehető. Különböző színekben kapható, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra. Az ár 1 db-ot jelent.
1 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Vadászrepülő játék - dickie Vadászrepülő játék - dickie
Szabadon futó kerekekkel felszerelt, hangot adó játék vadászrepülő, 4-féle színben. 2 x 1,5V LR41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 195 Ft-tól
Irány a bolt!
Közlekedési lámpa és tábla - dickie Közlekedési lámpa és tábla - dickie
A Dickie közlekedési lámpa és tábla szett tartalmaz egy 9 cm-es stop táblát, egy főútvonal táblát és egy 12 cm-es jelzőlámpát. A tetején található gomb megnyomásával a jelzőlámpa működésbe hozható, így szemléletesen ismertethetjük meg a gyermekeket a gyalogosok és az autósok számára nélkülözhetetlen jelzésekkel. A működéséhez szükséges elemeket tar
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Mentőszolgálati jármű csapat - dickie Mentőszolgálati jármű csapat - dickie
A 12 cm méretű Dickie rendőr és tűzoltóautó az ütközést követően elkanyarodik és folytatja a megkezdett útját. A játék működéséhez szükséges 2 db AA R6-os elemet nem tartalmazza. A kép illusztráció, színbeli eltérések előfordulhatnak. A termék 1 db Dickie járművet jelent.
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Forma 1-es autó - dickie Forma 1-es autó - dickie
Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, a termék 1 db Forma 1-es játék autót jelent.
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Munkagép játékok - dickie Munkagép játékok - dickie
A Dickie közúti munkagépek szabadon futó funkcióval rendelkeznek, mindegyikük tartalmaz munkás figurát és kiegészítőket. A munkagép járművek mérete 12-14 cm, a betonkeverő, úthenger, dömper és homlokrakodó játék vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra. Az ár 1 szettet jelent.
1 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Dirt monster autó - dickie Dirt monster autó - dickie
A Dickie Dirt Monster játék autók mindegyike hangot ad és világít. A szabadonfutó autók kerekei gumírozottak, a játék tartalmazza a szükséges elemeket. A játék autók mérete: 9 cm. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Dickie elsősegély autók Dickie elsősegély autók
A Dickie SOS autók szabadon futó járművek 1:36-os méretaránnyal 14 cm-es méretben. Renault tűzoltóautó, Audi Q7 rendőrautó és mentőautó. A járművek magyar feliratúak.
1 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Dickie repülőtér készlet Dickie repülőtér készlet
Dickie Airport team játék repülőgéppel és kiegészítőkkel.
1 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Farm traktor játék - dickie Farm traktor játék - dickie
A játék traktorok, melyek piros, zöld és narancssárga színekben kaphatóak, rendkívül erős és strapabíró járművek. A Dickie traktorok kereke szabadonfutó és a különböző színű járművekhez különböző utánfutók kapcsolódnak. Az ár 1 db-ot jelent, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Jet streamer utasszállító repülő - dickie Jet streamer utasszállító repülő - dickie
A kék-fehér Boeing utasszállító játék repülőgép körülbelül 25 cm hosszú, és 1 x 1,5V LR 6 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A Dickie játék repülőgép propellerrel felszerelt, így a megfelelő rögzítést követően ( például a mennyezetre ) körbe-körbe repül.
1 595 Ft-tól
Irány a bolt!
Sürgősségi mentő járművek - dickie Sürgősségi mentő járművek - dickie
Legyen az baleset, tűzeset vagy rendőrségi akció, a Dickie sürgősségi járművek érnek ki a leggyorsabban az esemény helyszínére. A műanyag járművek szabadon futnak, gombnyomásra hangot adnak és világítanak. Méretük egyenként körülbelül 10 cm, a játékok próbaelemeket tartalmaznak. A Dickie sürgősségi mentő járművek a legördülő menüből választhatóak k
1 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Babyono anyatejtároló poharak + itatócsőr Babyono anyatejtároló poharak + itatócsőr
BabyOno anyatejtároló poharak + itatócsőr Praktikus anyatejtároló poharak, melyben akár le is fagyasztható a tej és később felmelegíthető. BabyOno anyatejtároló poharak + itatócsőr Praktikus poharak, melyekben könnyen és egyszerűen tárolható az anyatej. Biztonságos, hiszen tetővel kapható, így nem fog kiborulni tartalma. Megkönnyíti a kismamák dolg
1 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Rendőrtárcsa játék - dickie Rendőrtárcsa játék - dickie
Irányítsd a forgalmat a Dickie rendőrtárcsa játékkal. Az egyik oldalán piros a másik oldalán zöld Dickie rendőrtárcsa játék mérete 25 cm. A csomagolás a működéséhez szükséges elemeket tartalmazza.
1 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Jeep wrangler dickie Jeep wrangler dickie
A legkisebb korosztály számára készültek ezek a szuper kisautók, melyek vidámságot sugároznak. Különböző színekben kaphatóak, méretük egyenként 11 cm. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra. Az ár 1 db-ot jelent.
1 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Man tűzoltóautó - dickie Man tűzoltóautó - dickie
A szabadon futó piros játék tűzoltóautó ideális jármű az apró tűzoltóparancsnokoknak. Különböző kialakításban kaphatóak: oldalt kinyitható illetve emelőkosaras tűzoltóautó formájában. A kép illusztráció, a 17 cm méretű, MAN típusú játék tűzoltóautó magyar feliratú.
2 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Autószállító kamion 32 cm - dickie Autószállító kamion 32 cm - dickie
Fekete, kék és piros színekben kapható 32 cm-es Dickie autószállító kamion játék 3 db szabadon futó autóval.
2 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Joyrider versenyautók - dickie Joyrider versenyautók - dickie
Minden Joyrider versenyautó egyedi kinézettel rendelkezik, szabadon futóak, nyomásra hangot adnak és világítanak. A Dickie Joyrider járgányok mérete egyenként 11, 5 cm, a működésükhöz szükséges elemeket tartalmazzák. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
2 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Truckies teherautó játék - lena Truckies teherautó játék - lena
A Lena új, szuper teherautójával minden építőanyagot vagy játékot könnyedén szállíthatsz. Játszatsz vele a szabadban, homokozóban vagy akár a szobádban is. A Lena teherautó játék rendkívül masszív, erős kerekekkel és billenős platóval felszerelt. Mérete: 22 cm.
2 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Útjelző bója 4 db-os Útjelző bója 4 db-os
Kezdődhet a szlalomozás az útjelző bóják által kialakított területen. Rolly Toys márkájú, műanyagból készült útjelző bója szett 4 darab bóját tartalmaz. A műanyag bóják mérete egyenként 23 x 13,5 x 13,5 cm. 3 éves kortól ajánlott.
2 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Betonkeverő játék - lena Betonkeverő játék - lena
A Lena betonkeverő játék teljes egészében hasonlít egy igazi betonkeverőre. 4 mm horganyzott acél tengelyű, forgatható és dönthető, a kerekeivel gurítható. Mérete: 26 x 18 x 23 cm.
2 290 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Big cipővédő 21-27-es méretben Big cipővédő 21-27-es méretben
A drága gyermekcipők megóvásának leghatékonyabb eszköze a cipővédő. A cipők orrára húzható Big tömörgumi cipővédő megkíméli csemetéink lábbelijét a bébitaxin vagy kismotoron elért elképesztő sebesség hirtelen lassításakor keletkező sérülésektől. A cipővédő állítható erős gumipánttat rendelkezik, így a 21-es cipőmérettől a 27-ig bármilyen lábbelire
2 390 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Cargo targonca játék - dickie Cargo targonca játék - dickie
Légy te a legjobb targoncás a raktárban, pakold a raklapos árut egyik helyről a másikra. A lendkerekes Dickie villás targonca játék vezető figurával és több kiegészítővel (raklap, nyitható láda) kapható. Mérete 19 cm.
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Villamos megálló játék - dickie Villamos megálló játék - dickie
Dickie villamos megálló játék 16 cm-es, nyitható ajtós villamossal és kiegészítőkkel.
2 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Monster rally autó - dickie Monster rally autó - dickie
A Dickie Monster Rally autók mindegyike egy sáros roncsderbiről érkezett. Az autók rugós felfüggesztésűek, nyitható ajtókkal rendelkeznek, méretük 15 cm. Különböző kialakításban kaphatóak, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
2 495 Ft-tól
Irány a bolt!
Városi munkagép játék - dickie Városi munkagép játék - dickie
Minden városban szükség van munkagépekre, melyek az építkezésen segítenek vagy éppen az utcát takarítják. A játék teherautó és a játék betonkeverő az építkezésekhez, a játék kukásautó és a szelektív hulladékgyűjtő a város tisztán tartásához szükségesek. A Dickie városi munkagép játékok mérete 19-22 cm közötti. A játék 1 db munkagépet jelent.
2 690 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Narancssárga kukásautó 15 cm - dickie Narancssárga kukásautó 15 cm - dickie
Szabadon futó narancssárga Dickie kukásautó fény- és hangeffektusokkal, mozgó alkatrészekkel és egy szemétgyűjtő edénnyel. A kukásautó játékot a fülke tetején lévő gombbal hozhatjuk működésbe. 3 x 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Rendőrségi páncélautó 15 cm - dickie Rendőrségi páncélautó 15 cm - dickie
Szabadon futó rendőségi oszlató páncélautó Dickie autó fény- és hanghatásokkal, az elején kotró lapáttal felszerelve. A kotró lapát eltávolítható, ha mentésre van szükség használd a rendőrautó elején lévő csörlőt. 3 x 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Mentőhelikopter játék - dickie Mentőhelikopter játék - dickie
Ez a fény- és hangeffektusokkal, valamint forgó propellerrel ellátott Dickie mentőhelikopter villámgyorsan a beteg segítségére siet. Manuálisan működtethető, beépített, hordágya a csörlő segítségével könnyen leereszthető és felhúzható, így a beteget akár a lebegő helikopterbe is fel lehet juttatni. Éppen úgy, mint az igazinál. A mentőhelikopter ját
2 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Mentőautó - dickie Mentőautó - dickie
Szabadon futó Dickie mentőautó játék fény- és hangeffektusokkal, mozgó alkatrészekkel és hordággyal. 3 db 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Hako városi munkagép - dickie Hako városi munkagép - dickie
Az új Dickie Hako városi munkagépekkel gyerekjáték lesz a város tisztán tartása. Takarítsd fel az utakat, a járdákat vagy télen a havat a városban. A lendkerekes, nyitható ajtókkal és mozgatható alkatrészekkel ellátott játék munkagépek mérete körülbelül 13 cm. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
2 890 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Autómentő játék - dickie Autómentő játék - dickie
Non-stop autószállítást és autómentést vállalhatsz a Dickie autószállító járművével. Percek alatt a lerobbant autóhoz érhetsz, amit a járműhöz csatlakoztatva elvontathatod. Szabadon futó kék Dickie autómentő játék fény- és hangeffektusokkal, mozgatható alkatrészekkel. 3 x 1,5V R41 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
2 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Liebherr munkagép játékok - dickie Liebherr munkagép játékok - dickie
A kisfiúk imádnak építkezős játékot játszani, amihez tökéletes partner ez a két szuper Liebherr munkagép. A homlokrakodó és markoló játék elemei mozgathatóak, játék közben hangot adnak és világítanak. Méretük egyenként 18 cm. Az ár 1 db-ot jelent, vásárláskor a legördülő menüből választhatóak ki.
2 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Játék traktor utánfutóval - lena Játék traktor utánfutóval - lena
A Lena utánfutós traktor egy rendkívül jó minőségű járgány, ami minden kisfiú álma lehet. A jármű platója dönthető és figurát is tartalmaz. Használható a kertben, homokozóban vagy a szobádban is. Mérete: 39 x 10 x 14 cm.
2 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow robbie, a versenyautó és jenson Wow robbie, a versenyautó és jenson
3 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Bébitaxi flippi big fekete 18 hó-tól Bébitaxi flippi big fekete 18 hó-tól
Gyerek bébitaxi a német BIG játékgyártótól nagyszerű mozgási eszköz scooter formában. A bébitaxi vidám fekete-piros színben lett kialakítva. Ez a bébitaxi modern scooter dizájnnal minőségi és ellenálló anyagokból készült. A bébitaxi nem csak örömet szerez a kis lurkónak, hanem fejleszti a mozgási képességeit. A Flippi bébitaxi csodás sportos külala
3 250 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Wow daisy, az autó Wow daisy, az autó
3 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Dickie sos járművek - 3-féle Dickie sos járművek - 3-féle
Hangot adó és világító, Dickie márkájú játék rendőrautó, mentőautó vagy tűzoltóautó. A járművek mérete körülbelül 15 cm, a rendőrautó egy Porsche 911, a mentőautó egy Volkswagen, a tűzoltóautó pedig egy Mercedes jármű.
3 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Közlekedési lámpa játék - dickie Közlekedési lámpa játék - dickie
Az elemmel működő közlekedési lámpa pirosról zöldre vált és a gyalogos forgalmat is irányítja. Egy nagyszerű gyerekjáték, amely a közlekedés alapjaival ismerteti meg a gyerekeket. A lámpa és a közlekedési táblák használhatóak bármilyen játszó-és autós szőnyegen és kiegészíthető vele minden autópálya játék is. A Dickie közlekedési lámpa játék mérete
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Munkagépek építkezéshez - dickie Munkagépek építkezéshez - dickie
A körülbelül 13 cm nagyságú Dickie betonkeverő, homlokrakodó, teherautó és kotrógép egyetlen építkezésről sem hiányozhat. A járművek vezetékes távirányítóval működnek. Előre mennek, hátrafelé pedig kanyarodnak így még élvezetesebb velük a játék. A működésükhöz szükséges elemeket tartalmazza.
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Kismotor nyuszi dohány sárga-kék 18 hó-tól Kismotor nyuszi dohány sárga-kék 18 hó-tól
3 560 Ft-tól
Irány a bolt!
Útvonal jelzőbója big 4 darab 12 hó-tól Útvonal jelzőbója big 4 darab 12 hó-tól
Big játék útvonal jelzőbóják 4 darabos szett, autentikus piros-fehér színkombinációban sok szórakozást nyújtanak majd a kicsiknek bébitaxizás alatt. Big közlekedési jelzőbójákat a gyermekek kerülgethetik, ezzel serkentve motoros képességeiket. A játék során használhatják, mint rendőrségi úttorlaszt, akadályok megkerülésére vagy a jelzőbóják megkerü
3 560 Ft-tól
Irány a bolt!
Kismotor lovacska dohány sárga 18 hó-tól Kismotor lovacska dohány sárga 18 hó-tól
3 570 Ft-tól
Irány a bolt!
Kukásautó figurával - lena
A Lena kukásautó játék egy rendkívül masszív, jó minőségű szemétgyűjtő járgány, amelynek a fülkéje felnyitható, a raktere dönthető. Két tengelyes, horganyzott acélból, mérete: 29 cm. 2 éves kortól ajánlott. Színbeli eltérések előfordulhatnak.
3 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Betonkeverő autó figurával Betonkeverő autó figurával
A Lena betonkeverő játék egy rendkívül masszív, jó minőségű munkagép, amelynek a fülkéje felnyitható, a keverő dob dönthető, zárható és forgatható. Két tengelyes, horganyzott acélból, mérete: 27 cm. 2 éves kortól ajánlott. Színbeli eltérések előfordulhatnak.
3 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Rendőrmotor játék - dickie Rendőrmotor játék - dickie
Légy te a legjobb motoros rendőr a körzetben A körülbelül 15 cm nagyságú rendőrmotor fény- és hangeffektusokat produkál, ha az oldalán található gombokat megnyomod. A Dickie rendőrmotor játék a működéséhez szükséges elemeket tartalmazza. A kép illusztráció a rendőrmotor magyar feliratú.
3 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Claas traktor utánfutóval - dickie Claas traktor utánfutóval - dickie
Szabadon futó Dickie Claas játék traktorral és a hozzá kapcsolódó utánfutóval számos mezőgazdasági munka elvégezhető. A 36 cm méretű műanyag Dickie Claas traktor pótkocsi része dönthető, így amit az egyik helyen bele pakolsz, azt odébb ki is boríthatod.
3 895 Ft-tól
Irány a bolt!
Wader - polesie billencs autó Wader - polesie billencs autó
Építkezésre, szállításra fel Homokot, kavicsot vagy kis méretű játékot is szállíthatsz ebben a szuper billencs járgányban. Lenyitható platója segít a rakomány könnyebb kipakolásában. A Wader - Polesie billencs anyaga műanyag, a teherautó mérete: 26,3 cm. 2 éves kortól ajánlott.
3 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Ponyvás kamion - wader Ponyvás kamion - wader
Ebben a nagy méretű játék kamionban számos játékot el tudsz szállítani a lakás egyik pontjából a másikba. Természetesen jó idő esetén a homokozóban is használhatod. Ponyvája leszedhető, lenyitható platója segít a rakományod könnyebb kipakolásában. Masszív kerekei megkönnyítik a mozgást. A Wader ponyvás teherautó mérete: 44,5 cm
3 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Tartálykocsi játék Tartálykocsi játék
Három tengelyes szuper tartálykocsi veszélyes folyadékok szállítására, ezen belül is leginkább benzin szállítására alkalmas, így óvatosan kell vele közlekedni az utakon. A műanyag tartálykocsi mérete: 48 x 16,5 x 21 cm, színbeli eltérések előfordulhatnak.
3 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Rönkszállító traktor Rönkszállító traktor
Szállítsd el a kivágott farönköket egyik helyről a másikra. A rönkök nagyon nehezek, a rakodásban a segítségedre lesz egy daru is, amivel felpakolhatod a raktérbe, majd a szállítás után a célállomáson le is pakolhatod. A farönköket szállító traktorral óvatosan közlekedj az úton, nehogy leboruljanak. A rönkszállító traktor mérete: 60 x 17 x 25 cm. K
4 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Játék traktor homlokrakodóval - lena Játék traktor homlokrakodóval - lena
A Lena homlokrakodó traktor egy rendkívül jó minőségű járgány, ami minden kisfiú álma lehet. A jármű kanala emelhető, a kabin dönthető, sofőr figurát is tartalmaz. Használható a kertben, a homokozóban vagy a szobádban is. Mérete: 34 x 16 x 17 cm.
4 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Kismotor superbike mini dohány sárga 18 hó-tól Kismotor superbike mini dohány sárga 18 hó-tól
4 210 Ft-tól
Irány a bolt!
Kismotor kosárral trappola 6 motor dohány 24 hó-tól Kismotor kosárral trappola 6 motor dohány 24 hó-tól
4 210 Ft-tól
Irány a bolt!
Kismotor scooter dohány zöld Kismotor scooter dohány zöld
Gyerek járgány a Dohány műanyag játékok gyártójától, egy szép és minőséges kismotor gyerekeknek 36 hónapos kortól. A járgány egy pompás zöld - fekete színkombinációval van díszítve. A gyerek jármű ütésálló műanyagból készült, melynek köszönhetően stabil és ép marad hosszú éveken át. A bébitaxi nem csak örömet és szórakozást biztosít gyermekének, ha
4 210 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow luke, a kis markolóautó Wow luke, a kis markolóautó
4 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow penny, a jeep Wow penny, a jeep
4 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow sidney, az iskolabusz Wow sidney, az iskolabusz
4 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow charlie, a rendőrautó Wow charlie, a rendőrautó
4 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Rendőrautó játék - dickie Rendőrautó játék - dickie
A magyar feliratú Dickie rendőrségi autók a bűnözők rémálmai. Gyorsak, mint a villám, működés közben gombnyomásra hangot adnak és világítanak. A BMW X6 vagy Audi Q7 rendőrautó vásárláskor a legördülő menüből kerülhet kiválasztásra. A kép illusztráció, a járművek magyar feliratúak, próbaelemeket tartalmaznak.
4 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Turista busz - dickie Turista busz - dickie
A lendkerekes, nyitható ajtó Dickie turista busz vezető figurával és nyitható ajtóval, 2 színváltozatban kapható. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, színbeli eltérések előfordulhatnak.
4 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Csuklós busz - dickie Csuklós busz - dickie
Piros és kék-fehér színben kapható, 40 cm hosszú Dickie játék csuklós busz nyitható ajtókkal. A lendkerekes Dickie csuklós busz játék 3 éves kor felett ajánlott.
4 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Lightstreak tuner versenyautó - dickie Lightstreak tuner versenyautó - dickie
Csúcskategóriás Dickie Lightstreak tuner versenyautó játék, amely gombnyomásra hangot ad és világít, az éjszakában igazán feltűnő jelenség az utakon. A frikciós motorral ellátott versenyautó játék mérete 20 cm. 3 éves kortól ajánlott.
4 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Lightstreak rendőrautó - dickie Lightstreak rendőrautó - dickie
Ez az egyedi jármű inkább hasonlít egy versenyautóra, mint egy hagyományos rendőrautóra. A Dickie Lightstreak rendőrautó gombnyomásra hangot ad és világít, az éjszakában igazán feltűnő jelenség az utakon. A frikciós motorral ellátott rendőrautó játék mérete 20 cm.
4 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Kismotor cross 2 mini buggy dohány fekete Kismotor cross 2 mini buggy dohány fekete
4 860 Ft-tól
Irány a bolt!
Bébitaxi kismotor enduro dohány kék Bébitaxi kismotor enduro dohány kék
4 860 Ft-tól
Irány a bolt!
Kismotor pluto kutyus dohány sárga 18 hó-tól Kismotor pluto kutyus dohány sárga 18 hó-tól
4 860 Ft-tól
Irány a bolt!
Bébitaxi maxi abrick écoiffier versenyautó piros 12 hó-tól Bébitaxi maxi abrick écoiffier versenyautó piros 12 hó-tól
4 860 Ft-tól
Irány a bolt!
Bébitaxi bimba smartrike piros Bébitaxi bimba smartrike piros
4 870 Ft-tól
Irány a bolt!
Wow turbo versenyautók Wow turbo versenyautók
4 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Bébitaxi enduro maxi ezüst Bébitaxi enduro maxi ezüst
4 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Micimackós roller 2 kerekű - smoby Micimackós roller 2 kerekű - smoby
A tömör gumi kerekeknek, a csúszásmentes fellépő felületnek és a lekerekített kormányvégzáróknak köszönhetően a roller használata tökéletesen biztonságos. Ezt a 2 kerekű változatot azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik egyensúly érzéke már kellően feljett a speciális, egy lábbal történő lökő mozdulat kivitelezéséhez. A 2 kerekű Micimackós roller mér
4 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Chipolino bear babytaxi - yellow Chipolino bear babytaxi - yellow
Chipolino Bear babytaxi Tündöklő színekben és aranyos macis mintával kapható bébitaxi, amivel a gyerkőc 3 éves korától a 30 kg-os súlyhatárig szelheti a kilométereket! A kisebbek számára járássegítőként funkcionál. Chipolino Bear babytaxi Minden kisgyerek kedvence lesz a bébitaxi, amit körülbelül 3 éves kortól használhat biztonságosan, mindaddig, m
4 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Chipolino ferri bébitaxi - piros 2014 Chipolino ferri bébitaxi - piros 2014
Chipolino Ferri bébitaxi Ferrarit mintázó bébitaxi a szuper száguldásokhoz! Chipolino Ferri bébitaxi Szuper, Ferrarit mintázó bébitaxi, melyet minden csöppség imádni fog! 3 éves kortól körülbelül 30 kg-ig ajánlott a használata. A kicsik nagyon élvezik, hiszen szabadon forog a kormánykerék, könnyű a manőverezés, könnyen tudják irányítani a gyerekek.
4 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Chipolino duck babytaxi - yellow Chipolino duck babytaxi - yellow
Chipolino Duck babytaxi Tündöklő színekben és aranyos kacsás mintával kapható bébitaxi, amivel a gyerkőc 3 éves korától a 30 kg-os súlyhatárig szelheti a kilométereket! A kisebbek számára járássegítőként funkcionál. Chipolino Duck babytaxi Minden kisgyerek kedvence lesz a bébitaxi, amit körülbelül 3 éves kortól használhat biztonságosan, mindaddig,
4 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Chipolino formula babytaxi - kék 2015 Chipolino formula babytaxi - kék 2015
Chipolino Formula babytaxi Egy Forma 1-es autó mintájára a legapróbb versenyzők számára! Chipolino Formula babytaxi A gyermek 1 éves korától 20kg-os súlyáig használható bébitaxi, ami a Forma 1-es hangulatot teremti meg a belső udvarban. Kisfiúk és kislányok számára is alkalmas, hiszen kék és piros színből választhatunk. Nagy kerekei könnyen mozogna
4 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Volvo motor szállító kamion Volvo motor szállító kamion
Nagy méretű Volvo márkájú játék kamion és egy önnmagában is használható játék motor. Ha leromlott a motorod, nincs semmi baj, csak hívd segítségül a Volvo motor szállító kamiont. Rakd fel a platóra az elromlott járművet és indulhatsz is a szervízbe. A nagy kerekű műanyag játék kamion mérete: 45 cm.
4 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Városi vonat játék - dickie Városi vonat játék - dickie
Az elővárosi, városi vonat nagyobb városok környezetében közlekedik rendszeresen sok-sok megállóval. A róluk mintázott Dickie városi vonat szabadon futó, nyitható ajtókkal rendelkezik. Mérete 45 cm.
4 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Játék kamion - dickie Játék kamion - dickie
A kamionok az utak királyai, nagy teherbírású, erős vázból álló méretes szerelvények. A Dickie játék kamionok konténereket szállítanak egyik helyről a másikra. Szabadon futó járművek, a konténerek mozgathatóak. Méretük 38 cm, az ár 1 db-ot jelent. Állatszállító, tejszállító vagy konténeres kamion.
4 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Volvo pótkocsis teherautó Volvo pótkocsis teherautó
Kapcsold a pótkocsit a Volvo tehergépkocsihoz és kezdődhet is a szállítmányozás. A platója lenyitható, így a felrakodott homokot, kavicsot, vagy bármely más anyagot könnyedén le-és felpakolhatod a járműre. A Polesie műanyag Volvo pótkocsis teherautó mérete: 45 cm.
5 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Big bobby car pótkerék Big bobby car pótkerék
Minden Big Bobby Car bébitaxihoz használható, rendkívül csendes pótkerék készlet.
5 190 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Bébitaxi jeep smartrike piros 24 hó-tól Bébitaxi jeep smartrike piros 24 hó-tól
A smarTrike bébitaxi gyerekeknek egy piros jeep kisautó formában, egy nagyon szép autó amelybe a gyerkőc beül, a kormánnyal irányít és a lábaival hajtja magát előre. A lábacskái kényelmesen elférnek a földön. A gyerkőc önállóan hajtja magát a lábaival, így halad előre, majd amikor járni tanul megkapaszkodhat az autó hátsó támaszában és járássegítő
5 200 Ft-tól
Irány a bolt!
Rc dream car - dickie Rc dream car - dickie
A Dickie távirányítós autók 2 csatornás, 27 MHz-es, 1:24-es méretarányú, világító járművek. 19 cm magas Porsche Panamera vagy a 17 cm-es Range Rover távirányítós autók közül választhatunk. Előre, hátra, jobbra és balra funkciós. A működéséhez szükséges elemeket tartalmazza.
5 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Pumpás targonca játék - dickie Pumpás targonca játék - dickie
Kezdődhet a rakodás a Dickie pumpás targonca játékkal. A targonca villája a járművön lévő piros gomb segítségével emelhető fel, így rakhatod a megfelelő helyre az árut, amit megmozgatsz. A Dickie pumpás targonca játék mérete 27 cm.
5 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Mentőautó játék - dickie Mentőautó játék - dickie
Ez a szuper Dickie mentőautó játék motorizált funkciós, előre megy és tolatni is tud. Gombnyomásra világít és hangot ad, a működéséhez szükséges elemeket tartalmazza. Mérete: 20 cm.
5 490 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Tűzoltóautó játék - dickie Tűzoltóautó játék - dickie
Ez a szuper Dickie tűzoltóautó játék motorizált funkciós, előre megy és tolatni is tud. Gombnyomásra világít és hangot ad, a működéséhez szükséges elemeket tartalmazza. Mérete: 20 cm.
5 490 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Tanulóbicikli dohány Tanulóbicikli dohány
5 510 Ft-tól
Irány a bolt!
Bébitaxi forma 1 dohány 24 hó-tól Bébitaxi forma 1 dohány 24 hó-tól
5 510 Ft-tól
Irány a bolt!
Homlokrakodó munkagép - lena Homlokrakodó munkagép - lena
A Lena homlokrakodó egy rendkívül jó minőségű játék munkagép. A két tengelyes homlokrakodó játék statikusan 100 kg teherbírású, így lábbal hajtós járgányként is használható a kertben vagy a homokozóban. A Lena homlokrakodó munkagép játék mérete: 69 x 28 x 34 cm.
5 790 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Bertoni z2 bébitaxi Bertoni z2 bébitaxi
Bertoni Z2 bébitaxi Bébitaxi 2 éves kortól 20 kg-ig használható Bertoni Z2 bébitaxi Jellemzői: Aranyos macis bébitaxi, 2 éves kortól 20 kg-ig használható - A gyermek lábával hajthatja a járművet - Ülés alatt játéktartó - Nagyméretű kerekek - Kényelmes háttámla
5 810 Ft-tól
Irány a bolt!
Big power worker dömper Big power worker dömper
Mindegy, hogy homok, tégla vagy egyéb építőanyag ezzel az óriás Big Power Worker dömperrel hatalmas mennyiséget tudsz szállítani. A nagy dömper raktere több mint 1 liter befogadóképességű. A csillogó sárga szín és a felragasztható matricák igazán feltűnővé teszik. Az aprócska gyermeki kezekhez speciálisan tervezett forma, a könnyű guríthatóság és a
5 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Kukásautó játék - dickie Kukásautó játék - dickie
Ez a szuper Dickie kukásautó játék motorizált funkciós, előre megy és tolatni is tud. Gombnyomásra világít és hangot ad, a hátulján lévő sárga kuka tartalma egy kar segítségével a kukásautóba borítható. A Dickie kukásautó játék a működéséhez szükséges elemeket tartalmazza. Mérete: 20 cm.
5 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Háromkerekű gyerek roller zöld színben Háromkerekű gyerek roller zöld színben
A három darab tömörgumi kerék és a csúszásmentes, szivacs markolat teszik biztonságossá ezt a tuti járgányt. A három kerekű roller stabil úttartást biztosít, a speciális lökő mozgást még csak próbálgató gyermek nem dől el vele olyan könnyen, mint a 2 kerekű változattal. A kezdő roller használó így biztonságban fedezheti fel ezen különös, egy lábbal
5 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Bébitaxi happy big hanggal piros-sárga 12 hó-tól Bébitaxi happy big hanggal piros-sárga 12 hó-tól
A gyerek bébitaxi Happy a BIG gyártótól származik. Az autó aranyos, vidám arcocskával van díszítve, amely a legkisebbekre nagyon pozitívan hat. Az élénk piros kombinálva sárgával, megfelelő kislányok és kisfiúk részére egyaránt 12 hónapos kortól 3 éves korig. A bébitaxi méretei 58*23*33 cm, teherbírása 25 kg. Minőségi műanyagból készült, amely maxi
6 040 Ft-tól
Irány a bolt!
Színes homlokrakodó játék - lena Színes homlokrakodó játék - lena
A Lena óriás, homlokrakodó egy rendkívül jó minőségű játék munkagép. A két tengelyes homlokrakodó kerekei és a kanala is mozgatható. A statikusan 100 kg teherbírású munkagéppel játszatsz a szobában, a kertben, de akár a homokozóban is. A Lena homlokrakodó játék teljes mérete: 64 x 27 x 61 cm. 3 éves kortól ajánlott.
6 090 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Wow harry, az állatmentő helikopter Wow harry, az állatmentő helikopter
6 490 Ft-tól
Irány a bolt!
City liner villamos játék - dickie City liner villamos játék - dickie
Az alacsony padlós Dickie játék villamos a 3 beépített kerék párnak köszönhetően előre és hátra is könnyedén mozgatható. A három villamosrész bőrszerű harmonikákkal kapcsolódik, ezáltal kis íven képes kanyarodni. A jármű tetején mozgatható áramszedő található. A Dickie City Liner villamos játék mérete 46 cm.
6 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Kanalas markológép játék - lena Kanalas markológép játék - lena
A Lena kanalas markoló egy rendkívül jó minőségű játék munkagép. A két tengelyes markoló tologatható, kanala mozgatható, a markoló 360 fokban forgatható. Statikusan 100 kg teherbírású, így lábbal hajtós járgányként is használható a kertben vagy a homokozóban. A Lena kanalas markológép játék mérete: 69 x 34 x 28 cm.
6 690 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Dohány kismotor quad 190-1 piros Dohány kismotor quad 190-1 piros
A Dohány Quad járgány gyerekeknek egy szép négykerekű kismotor. Ez egy nagyon szép piros kimotor amely sportos matricákkal van díszítve. A gyerek Quad kismotor egy szép és minőséges műanyag konstrukcióval készült, amely 4 erős és stabil keréken áll. A gyermek a kormánnyal irányítja a járgányt. A négykerekű Quad kismotor egy remek játék gyermekének
6 930 Ft-tól
Irány a bolt!
Cargo játék betonkeverő Cargo játék betonkeverő
Egyetlen egy építkezésről sem hiányozhat egy szuper betonkverő jármű, amivel a nagy mennyiségű betont szállíthatod. A munkagép tartályát forgatni is tudod, hogy ne kössön meg a beton, s ha ki szeretnéd üríteni a tartályt, billentsd le a teherautót, és az építőanyag kifolyik belőle.
6 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Smoby initio piros bébitaxi Smoby initio piros bébitaxi
A Smoby Initio piros bébitaxi nyitható ülés alatti játék tárolóval rendelkezik. Lábbal hajtható motorként vagy járássegítőként is használható ez a bébitaxi. A Smoby Initio bébitaxi mérete: 42 x 46 x 26 cm.
6 990 Ft-tól
Irány a bolt!

Ár
szűrő nullázása
Népszerű Jármű
Big bobby car kék bébitaxi   Big bobby car kék bébitaxi 10190 Ft
Big bobby car új bébitaxi   Big bobby car új bébitaxi 13190 Ft
Big bobby car rózsaszín bébitaxi   Big bobby car rózsaszín bébitaxi 10490 Ft
Funkciós kukásautó - dickie   Funkciós kukásautó - dickie 9490 Ft
Big bobby car classic bébitaxi   Big bobby car classic bébitaxi 9690 Ft
  Pedálos traktor rx bull smoby pótkocsival piros 21640 Ft
Mondo forgó roller the good dinosaurus twist & roll 28310 z?ld-narancssárga   Mondo forgó roller the good dinosaurus twist & roll 28310 z?... 10550 Ft
  Pedálos traktor bull kistehén smoby pótkocsival fekete-fehér 21640 Ft
Roller szenilla nyomában twist&roll mondo oldalra kormányozható   Roller szenilla nyomában twist&roll mondo oldalra kormányozh... 10890 Ft
Roller skiscooter síelés az úttesten smartrike z7 red piros-fekete 7 évtől   Roller skiscooter síelés az úttesten smartrike z7 red piros-... 40950 Ft
Roller skiscooter siélés az úttesten smartrike z7 yellow sárga-fekete 7 évtől   Roller skiscooter siélés az úttesten smartrike z7 yellow sár... 40950 Ft
  Pedálos traktor claas farmer xl smoby pótkocsival zöld 24050 Ft
Roller skiscooter síelés az úttesten smartrike z5 purple rózsaszín-fekete 5 évtől   Roller skiscooter síelés az úttesten smartrike z5 purple róz... 32500 Ft
Roller skiscooter síelés az úttesten smartrike z5 blue kék-fekete 5 évtől   Roller skiscooter síelés az úttesten smartrike z5 blue kék-f... 32500 Ft
Roller szenilla nyomában smoby háromkerekű állítható kormánnyal   Roller szenilla nyomában smoby háromkerekű állítható kormánn... 7800 Ft
Tricikli carnival pink touch steering 3in1 smartrike rózsaszín-szürke 10 hó-tól   Tricikli carnival pink touch steering 3in1 smartrike rózsasz... 18690 Ft
Bébitaxi és járássegítő szenilla nyomában autó 2in1 smoby kék-narancssárga 10 hó-tól   Bébitaxi és járássegítő szenilla nyomában autó 2in1 smoby ké... 9100 Ft
Tricikli baby driver confort smoby piros 10 hó-tól   Tricikli baby driver confort smoby piros 10 hó-tól 25990 Ft
Smartrike tricikli dream legend touch steering 4in1 1590311   Smartrike tricikli dream legend touch steering 4in1 1590311 37950 Ft
Tricikli fisher-price classic plus green smartrike zöld 10 hó-tól   Tricikli fisher-price classic plus green smartrike zöld 10 h... 22750 Ft
Tricikli fisher-price charm plus touch steering smartrike rózsaszín 12 hó-tól   Tricikli fisher-price charm plus touch steering smartrike ró... 22410 Ft
Smartrike tricikli breeze touch steering 6090400   Smartrike tricikli breeze touch steering 6090400 17790 Ft
Mentőhelikopter játék - dickie   Mentőhelikopter játék - dickie 2890 Ft
Rendőrségi páncélautó 15 cm - dickie   Rendőrségi páncélautó 15 cm - dickie 2890 Ft
  Rc dirt slammer távirányítós autó - dickie 8990 Ft
Tricikli smartrike ultrakönnyű 1380200 rózsaszín-lila   Tricikli smartrike ultrakönnyű 1380200 rózsaszín-lila 10890 Ft
Smoby bébitaxi és ugráló játék medve 2in1 721201 barna -zöld   Smoby bébitaxi és ugráló játék medve 2in1 721201 barna -zöld 17480 Ft
Roller star wars 2 abec 5 mondo kétkerekű   Roller star wars 2 abec 5 mondo kétkerekű 9620 Ft
Roller verdák smoby kétkerekű, ?sszecsukható és állítható kormánnyal 5 évtől   Roller verdák smoby kétkerekű, ?sszecsukható és állítható ko... 9620 Ft
Roller verdák carbon smoby kétkerekű, állítható kormánnyal 5 évtől   Roller verdák carbon smoby kétkerekű, állítható kormánnyal 5... 8450 Ft
  Pedálos traktor rx bull smoby pótkocsival zöld 21640 Ft
  Pedálos builder max építész smoby markolóval és rakodóval na... 33670 Ft
Smoby tanulóbicikli first bike 770200 narancssárga-fekete   Smoby tanulóbicikli first bike 770200 narancssárga-fekete 10550 Ft
Tanulóbicikli peppa pig learning bike smoby 24 hó-tól   Tanulóbicikli peppa pig learning bike smoby 24 hó-tól 14450 Ft
  Tanulóbicikli fisher-price running bike 2in1 smartrike rózsa... 15600 Ft
  Tanulóbicikli fisher-price running bike 2in1 smartrike kék-f... 15600 Ft
  Bébitaxi baby porche big hanggal ezüst 18 hó-tól 18070 Ft
Tanulóbicikli learning bike sam a tűzoltó smoby magasságra állítható üléssel 24 hó-tól   Tanulóbicikli learning bike sam a tűzoltó smoby magasságra á... 14460 Ft
Tanulóbicikli running bike 2in1 smartrike piros-fekete 24 hó-tól   Tanulóbicikli running bike 2in1 smartrike piros-fekete 24 hó... 13970 Ft
Szett bébitaxi négykerekű quad big dudával fekete és felhúzható kisautó new mini bobby   Szett bébitaxi négykerekű quad big dudával fekete és felhúzh... 20480 Ft
Tanulóbicikli running bike 2in1 smartrike piros 24 hó-tól   Tanulóbicikli running bike 2in1 smartrike piros 24 hó-tól 14450 Ft
  Tricikli sam a tűzoltó be move smoby tolókarral és szabadonf... 12010 Ft
  Tricikli fun 2in1 smartrike tolókarral rózsaszín-lila 15 hó-... 9620 Ft
Tanulóbicikli first bike smoby magasságra állítható üléssel rózsaszín-fekete 18 hó-tól   Tanulóbicikli first bike smoby magasságra állítható üléssel ... 10890 Ft
  Bébitaxi kismotor sport bike big elektronikus dudával fekete... 16250 Ft
  Pedálos traktor stronger xxl smoby pótkocsival szürke-piros 34970 Ft
Pedálos traktor fendt big billenős platóval és dudával zöld   Pedálos traktor fendt big billenős platóval és dudával zöld 36060 Ft
Traktor pedálos jim loader big homlokrakodóval és utánfutóval zöld   Traktor pedálos jim loader big homlokrakodóval és utánfutóva... 37380 Ft
  Bébitaxi bubble go smoby 2in1 napellenzővel és elektronikus ... 28280 Ft
  Bébitaxi bubble go smoby 2in1 napellenzővel és elektronikus ... 32490 Ft
  Szett bébitaxi maestro confort smoby hintával és zenélő xilo... 30090 Ft
  Tanulóbicikli szenilla nyomában learning bike smoby 24 hó-tó... 12990 Ft
  Tanulóbicikli jégvarázs learning bike smoby magasságra állít... 14450 Ft
  Smoby tanulóbicikli kisfiúknak verdák learning bike 770104 p... 13750 Ft
  Bébitaxi kismotor girl bike big szürke-rózsaszín 18 hó-tól 14460 Ft
  Bébitaxi kismotor street bike big piros-szürke 18 hó-tól 14460 Ft
Tricikli szenilla nyomában be move smoby tolókarral kék-sárga 15 hó-tól   Tricikli szenilla nyomában be move smoby tolókarral kék-sárg... 12010 Ft
Rolly toys deutz-fahr agrotron 7250 pedálos markolós traktor   Rolly toys deutz-fahr agrotron 7250 pedálos markolós traktor 63990 Ft
Villamos megálló játék - dickie   Villamos megálló játék - dickie 2490 Ft
Városi vonat játék - dickie   Városi vonat játék - dickie 4990 Ft