ÁrKözPont jatek termékkereső
Eichhorn hosszú egyenes sín Eichhorn hosszú egyenes sín
Az Eichhorn hosszú egyenes sín elem mérete 20,5 cm. A játék kompatibilis minden Eichhorn vonatpályával. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
290 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Eichhorn váltó sín Eichhorn váltó sín
Az Eichhorn váltó sínszakasz körülbelül 16 cm méretű. Kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
690 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn micimackós fa puzzle Eichhorn micimackós fa puzzle
Micimackó és barátai csak arra várnak, hogy együtt játsszatok. 1 éves kortól ajánlott ez a szuper Eichhorn fa kontúr puzzle, aminek az elemeit egymás mellé, illetve egymásra pakolgatva kapjuk meg a képen látható figurákat. 17 részből áll. A játék csomagolása enyhén kopott, a termék sértetlen.
690 Ft-tól
Irány a bolt!
Dinoszaurusz fa puzzle - eichhorn Dinoszaurusz fa puzzle - eichhorn
6 különböző Eichhorn 3D dinoszaurusz puzzle játék. Brontosaurus, Stegosaurus, T-rex, Spinosaurus, Parasaurolophus, Triceratops építhető fel egy-egy dínós puzzle-ból. Az ár 1 db-ot jelent, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
690 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn javító készlet Eichhorn javító készlet
Az Eichhorn javító készlet kerekeket, tengelyeket tartalmaz, melyekkel az elromlott Eichhorn vonatokat, mozdonyokat javíthatunk meg.
1 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn állatos és járműves puzzle Eichhorn állatos és járműves puzzle
A legkisebbek készült, igényesen kidolgozott fa puzzle, amely akár 2 éves kortól használható. Az Eichhorn állatos vagy járműves puzzle mérete kirakva 20 x 20 cm. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn palatábla Eichhorn palatábla
Gyakorold az írást, vagy rajzolj valami szépet a kétoldalú Eichhorn palatáblával. A palatáblához 3 db ceruza és 1 db szivacs tartozik. Az Eichhorn palatábla 25 x 18 cm-es méretű.
1 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vasúti keresztsín Eichhorn vasúti keresztsín
Az Eichhorn keresztsín játék mérete 12 x 12 cm. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
1 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn konténer vagon Eichhorn konténer vagon
Eichhorn vonatpályákhoz használható konténer vagon. A konténer vagon játék 8 cm hosszú és mágnessel kapcsolódik az Eichhorn mozdonyokhoz, más vagonokhoz. Az Eichhorn konténer vagon 2 éves kor felett ajánlott, kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz.
1 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn motorikschleife színes Eichhorn motorikschleife színes
A színes Eichhhorn fajáték a gyermekek motorikus készségeit, képességeit fejlesztik azáltal, hogy a játék során végig kell húzniuk a gyöngyöket a kanyargós pályán úgy, hogy ne érjenek hozzá a huzalhoz. Minél többet próbálkoznak, annál ügyesebbek lesznek.
1 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn nagy kanyar sínek Eichhorn nagy kanyar sínek
4 db 205 mm hosszúságú, egyik végén pozitív, másik végén negatív kanyar elemet tartalmazó sínszett, már meglévő Eichhorn fa vonatpálya bővítéséhez. 3 éves kor felett ajánlott. Az Eichhorn fa vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásainak megfelelően készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
1 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn sínszett Eichhorn sínszett
A szett tartalmaz 2 db 145 mm hosszú (1 db pozitív és 1 db negatív), 2 db 60 mm hosszúságú (1 db pozitív és 1 db negatív), 2 db 40 mm hosszú (1 db pozitív és 1 db negatív) egyenes sínelemet. 3 éves kor felett használható. Kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz. Az Eichhorn fa vasútszettek és kiegészítőik mindegyike
1 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn jégvarázs fa puzzle Eichhorn jégvarázs fa puzzle
Anna, Elza és Olaf egy szuper kirakós játékra vár. A Jégvarázs - Frozen mese szereplői által mintázott fa kirakó elemeit egymás mellé, a megfelelő sorrendben kell elhelyezni, így kapjuk meg valamelyik szereplő által mintázott képet. Az Eichhorn Jégvarázs fa puzzle 7 db-os, mérete 20 x 20 cm. A képek vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásr
1 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn tank vagon Eichhorn tank vagon
Eichhorn vonatpályákhoz használható olajtank vagon. Az Eichhorn tank vagon 8 cm hosszú és mágnessel kapcsolódik az Eichhorn mozdonyokhoz, más vagonokhoz. Az Eichhorn tank vagon 2 éves kor felett ajánlott, kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz.
2 095 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn teher vagon Eichhorn teher vagon
Eichhorn vonatpályákhoz használható teher vagon. Az Eichhorn vagon 8 cm hosszú és mágnessel kapcsolódik az Eichhorn mozdonyokhoz, más vagonokhoz. Az Eichhorn vagon 2 éves kor felett ajánlott, kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz.
2 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn sínek, hegyi szakasz Eichhorn sínek, hegyi szakasz
Kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
2 195 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vasúti hídlábak Eichhorn vasúti hídlábak
Az Eichhorn vasúti hídlábak két db egymáshoz illeszthető híd elemből állnak, melyek egyenként 9 cm magasak és 9,5 cm hosszúak. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
3 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn sín szortiment Eichhorn sín szortiment
Az Eichhorn sín szortiment tartalmaz 4 db hosszabb egyenes sínt, 2 db rövid egyenes sínt és 4 db kanyarsín elemet. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásai alapján készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
3 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn elemes mozdony - 8 cm Eichhorn elemes mozdony - 8 cm
Az Eichhorn elemes mozdony előre - hátra, stop funkciókkal rendelkezik és világít. Két féle színösszeállításban kapható, vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra. Az Eichhorn mozdony 1 db AAA ceruzaelemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz. A játék mozdony mérete: 8 cm, kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpály
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn fa formakirakó játék Eichhorn fa formakirakó játék
A színes Eichhorn fa formakirakó ügyességi játék fejleszti a babák szem-és kéz-koordinációját. Az elemek élénk színűek és különböző formájúak. A 21 részes bükkfából készült fajáték mérete: 18 x 19 x 10 cm. Az Eichhorn építőkockák és kiegészítők mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásainak megfelelően készül, ezért magukon viselhet
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Kifesthető madárház fából - eichhorn Kifesthető madárház fából - eichhorn
Készíts egy csodaszép madárházat a kertbe. Kis méretű madarakhoz készült, stabil, jó minőségű és időtálló. Az összeszereléshez és a kifestéséhez kérd meg a szüleid segítségét. Az Eichhorn fa madárház játék a fa elemeket, csavarokat és a festéket is tartalmazza. Mérete: 14 x 14 x 24 cm.
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Kifesthető madáretető fából - eichhorn Kifesthető madáretető fából - eichhorn
Készíts egy csodaszép madáretetőt a kertbe. Kis méretű madarakhoz készült, stabil, jó minőségű és időtálló. Az összeszereléshez és a kifestéséhez kérd meg a szüleid segítségét. Az Eichhorn fa madáretető játék a fa elemeket, csavarokat és a festéket is tartalmazza. Mérete: 14 x 14 x 24 cm.
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Kifesthető bogárház fából - eichhorn Kifesthető bogárház fából - eichhorn
Készíts egy csodaszép bogárházat a kertbe, gyűjtsd össze bele a kertben lévő bogarakat. A bogárház fából készült, stabil, jó minőségű és időtálló. Az összeszereléshez és a kifestéséhez kérd meg a szüleid segítségét. Az Eichhorn fa bogárház a fa elemeket, csavarokat és a festéket is tartalmazza. Mérete: 14 x 14 x 24 cm.
3 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn állatos vonat Eichhorn állatos vonat
Az Eichhorn állatos fa vonat szett fa mozdonyból, 2 db vagonból és 2 db állatfigurából áll. A fa vonat a vagonokkal mágnessel kapcsolódik. A játék rendkívül jó minőségű bükkfából készült. Mérete: 24 cm. 2 éves kor felett ajánlott. Kompatibilis minden Eichhorn, és a vele megegyező méretű vonatpályákhoz. Az Eichhorn fa vasútszettek és kiegészítőik m
3 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn játékszett szortiment Eichhorn játékszett szortiment
Három különböző Eichhorn fajáték közül választhatunk, 120 db-os járműves Eichhorn fajáték, 30 db-os Eichhorn fa vonat készlet vagy 100 db-os színes Eichhorn fa építőkocka.
4 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vonatszett körpályával - 20 db-os Eichhorn vonatszett körpályával - 20 db-os
Az Eichhorn fa vonatpálya szett tartalmaz egy 135 cm hosszú, kör alakú pályát, egy kismozdonyt, egy a mozdonyhoz mágnessel kapcsolható vagont, 2 db házikót, fenyőfát és bokrot valamint jelzőtáblákat. Brio fa vasútszettekkel kompatibilis elemeket tartalmaz. Az Eichhorn vonatszett 3 éves kor felett ajánlott. Az Eichhorn vasútszettek és kiegészítőik m
5 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vonatszett mozgó úttal Eichhorn vonatszett mozgó úttal
- Többféle módon összeépíthető vonatpálya - 1 mozdonyból és 1 vagonból álló vonattal - Fából készült m3 éves kortól ajánlott
5 480 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vonat híddal Eichhorn vonat híddal
Az Eichhorn vonatszett tartalmaz egy 8-as alakú sínpályát, hidat és egymáshoz mágnessel kapcsolódó színes vonatokat. Az Eichhorn fa vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásainak megfelelően készül, így magukon viselhetik az FSC jelölést.
5 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn kis farm szett Eichhorn kis farm szett
Legyél Te a gazda vagy a gazdasszony, etesd, itasd és gondozd a farmon élő állatokat. Az Eichhorn farm szett egy 21 részes komplett játékszett állatbarát lurkóknak. A parasztgazdaság játék készlet tartalmaz két épületet, karámokat és különböző állatokat. A játék színes, festett bükkfából, MDF és farostlemezből áll. Az Eichhorn farm szett mérete: 38
5 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn színes favonat Eichhorn színes favonat
Remek szórakozás a színes kockákkal történő építkezés és szállítás az Eichhorn favonattal, miközben játszva fejlődik a gyerkőc finommotorikus és kombinációs képessége.
6 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn golyópálya játék Eichhorn golyópálya játék
Színes fa golyópálya játék rendkívül jó minőségű bükkfából. Az Eichhorn fa golyópálya játékhoz 3 db színes golyó tartozik, melyek legördülve a csengetnek. A fa golyópálya játék mérete: 25 x 12 x 34 cm. Az Eichhorn fajátékok mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásainak megfelelően készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.
6 495 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn vonatszett 8-as pályával Eichhorn vonatszett 8-as pályával
A 35 részes szett tartalmaz egy 290 cm hosszú 8-as alakú sínpályát, egy pályaudvart, táblákat, fákat, egy mozdonyt és hozzá kapcsolható vagonokat. Az Eichhorn fa vonatszettek kompatibilisek a Brio vasutak elemeivel. 3 éves kor felett ajánlott. Az Eichhorn fa vasútszettek és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásainak
9 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn fa babaház Eichhorn fa babaház
Az emeletes Eichhorn fa babaházban minden megtalálható, mint ami egy igazi házikóban. A bükkfából készült, lekerekített élű babaházban két baba és bútor berendezések is találhatóak. Az Eichhorn fa babaház mérete összeszerelt állapotban: 22,5 x 35 x 40 cm.
13 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Eichhorn fa babavilla + bútor + baba Eichhorn fa babavilla + bútor + baba
Mind a négy oldalán játszható 87 részből álló fa babavilla az Eichhorntól. A négy nagy helyiségből és egy napozó teraszból álló villa, finom kidolgozású modern bútorokkal berendezett. A készlethez megfelelő méretarányú babák is tartoznak így minden megtalálható benne a család valódi életét imitáló szituációs játékokhoz. Az Eichhorn fa babavilla mér
27 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Ár
szűrő nullázása
Kategória
szűrő nullázása