ÁrKözPont jatek termékkereső
Buborékfújó - simba Buborékfújó - simba
A buborékfújó szagtalan, jó minőségű, elpukkanáskor nem hagy nyomot. A tégelye szintén jó minőségű, masszív műanyagból készült. A buborékfújó színe vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
290 Ft-tól
Irány a bolt!
Mágneses játékok - simba Mágneses játékok - simba
Az ár 1 db-ot jelent, vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
490 Ft-tól
Irány a bolt!
Art & fun tégelyes gyurma - simba Art & fun tégelyes gyurma - simba
A csomagban található kék, zöld, sárga, piros színű gyurma állaga nagyon puha, ezért még az aprócska kezek által is könnyen formázható és kombinálható. A termék 1 tégely gyurmát jelent.
490 Ft-tól
Irány a bolt!
Vízibomba 50 db-os mini lufi - simba Vízibomba 50 db-os mini lufi - simba
A vízibomba szett tartalmaz egy műanyag tölcsért is, ami segít a lufik megtöltésében.
495 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc fürdő kacsák Simba abc fürdő kacsák
A Simba gumi fürdő kacsákkal játszhatsz a fürdőkádban vagy a medencében is. Méretük körülbelül 8 cm, a játék 1 db fürdő kacsát jelent.
590 Ft-tól
Irány a bolt!
Szivárvány lépcsőjáró rugó - simba Szivárvány lépcsőjáró rugó - simba
Több, mint 70 éves történetre tekint vissza sokak kedvenc játéka, a lépegető rugó, vagy más néven lépcsőjáró rugó. Rakjuk egy lépcsőre és lökjük meg a rugót. Ekkor energiát közlünk vele, ami tovaterjed és lépegetni kezd. A színes lépcsőjáró rugó mérete: 6 cm.
590 Ft-tól
Irány a bolt!
Art & fun dínó gyurma - simba Art & fun dínó gyurma - simba
A négy különböző színű dínó gyurma tojás különböző dínó fajták sablonját tartalmazzák. Minden egyes dínó tojás 3 x 20 gramm színes gyurmát és egy műanyag sablont tartalmaz, aminek a segítségével készítheted el a különböző dínó figurákat. Az ár 1 db dínó tojást jelent.
590 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc bébi rendőr, tűzoltó kisautó Simba abc bébi rendőr, tűzoltó kisautó
A Simba ABC bébi rendőr és tűzoltóautó játék a földön és a vízben is képes közlekedni. Méretük: 6 x 5,5 x 5,5 cm. 12 hónapos kor felett ajánlott.
590 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Vízipisztoly - simba Vízipisztoly - simba
Szívd fel a vizet a mini vízipisztoly játékkal és kezdődhet is a fröcskölés. A mini vízipisztoly játék kihúzva 29 cm-es. Különböző színekben kaphatóak, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
690 Ft-tól
Irány a bolt!
Jégvarázs sötétben világító matricák - simba Jégvarázs sötétben világító matricák - simba
Jégvarázs - más néven Frozen - a Walt Disney egyik nagy sikerű, számítógépes animációval készült mesefilmje. A mese Anna hercegnő és testvére, Elza hókirálynő történetéről szól. A Simba Jégvarázs sötétben világító matrica szett a mese szereplői mellett csillagokat, holdakat és felhőket tartalmaz.
690 Ft-tól
Irány a bolt!
Euro játékpénz - simba Euro játékpénz - simba
A játék 24 db érmét és 70 db bankjegyet tartalmaz.
795 Ft-tól
Irány a bolt!
Felhúzós horgászjáték - simba Felhúzós horgászjáték - simba
Húzd fel a játékot, a halacskák ekkor mozogni kezdenek. Nincs más teendőd, mint a horgászbotok segítségével kihalászni őket. Figyelem A termék mágnest tartalmaz, a használati útmutatóban leírtak szerint játszunk a termékkel. A horgászjáték véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
890 Ft-tól
Irány a bolt!
Art & fun mágneses számok - simba Art & fun mágneses számok - simba
A Simba Art *-amp-* Fun mágneses számokkal játszhatsz mágnestáblán vagy akár a hűtőre is teheted. A mágneses számok körülbelül 3 cm méretűek.
890 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Simba abc első bébi könyvem Simba abc első bébi könyvem
A Simba ABC első bébi könyv lapozgatás közben biztosan leköti a babák figyelmét. A 8 lapos, 10 x 10 cm méretű, járműveket ábrázoló bébi könyv lapjai könnyen forgathatóak a babák számára is.
890 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc állatos rágóka Simba abc állatos rágóka
Háromféle kedves állat formájában (katica, méhecske, hal) kapható PVC mentes hűthető rágóka a Simbától. A rágóka vízzel ( mérgező anyagoktól mentes ), zselészerű anyaggal töltött puha játékszer. A baba fogzásának kezdetétől, 4-8 hónapos kortól, akár 24 hónapos korig hatékonyan alkalmazható a fogak növekedése okozta fájdalom enyhítésére. A hűtőszekr
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Champion lovak 11 cm - simba Champion lovak 11 cm - simba
Biztos nyertesei lesznek ezek a felnyergelt szuper Champion játék lovak az díjugrató versenyeknek. A 11 cm nagyságú flokkolt paripák 6 különböző színben kaphatók, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc funny press and go autó Simba abc funny press and go autó
Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra Méretük 9 cm, a babák 12 hónapos korától ajánlott.
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Bólogató fejű kutya - simba Bólogató fejű kutya - simba
Husky, mopsz, tacskó és németjuhász bólogató fejű kutyák 14 cm-es méretben. Az ár 1 db-os jelent.
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Art & fun ujjfesték - simba Art & fun ujjfesték - simba
Különleges, egyedi képeket készíthetsz az ujjfestéket és az ujjaidat használva. A 4 tégelyes szett piros, sárga, kék és zöld színű ujjfestékekből áll, amik kis gyerekek számára, 2 éves kortól készültek. Az ujjfesték környezetkímélő anyagokból készült, egészségre ártalmas dolgokat nem tartalmaz.
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc vidám állatok
Az aranyos állat figurák járásra és mozgásra ingerlik a babákat. Lendkerekesek, játék közben a fejüket is mozgatják. A panda, tigris, elefánt és oroszlán figurák mérete körülbelül 8 cm. Az ár 1 db-ot jelent, 12 hónapos kortól ajánlott.
990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Simba abc katicabogár csörgő Simba abc katicabogár csörgő
A katica átlátszó testében lévő színes golyók csörögnek-zörögnek így keltik fel a baba figyelmét.
1 090 Ft-tól
Irány a bolt!
New born baby cumisüveg - simba New born baby cumisüveg - simba
Etesd meg a kedvenc babádat a New Born Baby cumisüvegek egyikével. A játék 2 db körülbelül 12 cm-es cumisüveget jelent. Színbeli eltérések előfordulhatnak.
1 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc puha bébi labda Simba abc puha bébi labda
A Simba ABC puha bébi labda a babák 0 hónapos korától ajánlott.
1 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Stretch dínók - simba Stretch dínók - simba
Ez a 4-féle dinoszaurusz minden dínó imádó gyerek kedvencévé vállhat. Puha, nyúlós kivitelben kaphatóak, a gyerekek éppen emiatt imádják. A játék stretch dínók mérete: kb. 14 cm. 3 éves kor felett ajánlott, az ár 1 db-ot jelent.
1 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Jégvarázs mágneses rajzoló - simba Jégvarázs mágneses rajzoló - simba
Jégvarázs - más néven Frozen - a Walt Disney egyik nagy sikerű, számítógépes animációval készült mesefilmje. A mese Anna hercegnő és testvére, Elza hókirálynő történetéről szól. A Jégvarázs mintás mini, műanyag rajzoló játék mérete: 16 x 13 cm.
1 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Trükkös kocka játék - simba Trükkös kocka játék - simba
A Simba trükkös kocka játék lényege, hogy úgy forgassuk a kocka oldalait, hogy egy színű képet kapjunk. A 3 x 3-as bűvös kocka játék 3 éves kortól ajánlott.
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc úszó állatok Simba abc úszó állatok
12 hónapos kor felett a babák füdés közben is igénylik a mókát. Ezek az ABC bébi úszó állatok a felhúzást követően úszni kezdenek a vízben, mozgásukkal pedig felkeltik a pici érdeklődését. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Doktor koffer játék - simba Doktor koffer játék - simba
Ebben az átlátszó játék doktor kofferben a kis orvos minden fontos eszközt magával tud vinni, ami a betegek vizsgálatához szükséges. A játék doktortáska tartalmaz: sztetoszkópot, fecskendőt és reflex kalapácsot, ollót és vesetálat. Az 5 részes orvosi játék mérete körülbelül 18 x 16 cm. Két változatban kapható, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek k
1 295 Ft-tól
Irány a bolt!
Planet fighter lézerkard - simba Planet fighter lézerkard - simba
A fix állapotú, hangot adó és világító Simba Planet Fighter lézerkard mérete: 57 cm.
1 490 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Art & fun gyurmaszett versenypálya - simba Art & fun gyurmaszett versenypálya - simba
Készítsd el a gyurma versenyautókat és kezdődhet a játék. A Simba Art *-amp-* Fun gyurmaszett versenypálya 2 x 85 g és 2 x 25 g gyurmát, két versenyautó alapot és kiegészítőket tartalmaz.
1 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Tiny laura baba 3 féle - simba Tiny laura baba 3 féle - simba
Rendkívül aranyos, puha testű, haj nélküli Tiny Laura játék babák sapkában és különböző ruhákban. A körülbelül 20 cm-es játék babák vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Titkos napló - simba Titkos napló - simba
A titkaid minden bizonnyal rejtve maradnak ebben a különleges naplóban. A titkos jegyzettömb készletben található toll egyedi tintát tartalmaz, mely csak UV lámpa fénye mellett látható. A teljes biztonságról a notesz kulccsal való zárhatósága gondoskodik.
1 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba mini new born baby szett Simba mini new born baby szett
A Simba mini New Born baby újszülött baba játékok a babák egy-egy élethelyzetét hivatottak ábrázolni. A babák kiegészítőkkel kaphatóak, méretük 12 cm. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
1 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Fa furulya - simba Fa furulya - simba
Ezt a szuper fa furulyát minden zeneszerető gyermek imádni fogja. Mérete 32 cm, 4 éves kortól ajánlott.
1 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc fém búgócsiga játék Simba abc fém búgócsiga játék
A gyerekek szeretik a színes cirkuszi forgatagot ábrázoló fém búgócsiga pörgését. A klasszikus játék forgás közben dallamot játszik így méginkább megragadja a kicsik érdeklődését. Különböző színösszeállításban kaphatóak Vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra. 1,5 éves kortól ajánlott.
1 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Mágneses horgászjáték - simba Mágneses horgászjáték - simba
Ez a játék horgászat minden bizonnyal kalandos lesz. Hogy fogsz-e halat vagy sem, az csak az ügyességeden múlik. A mellékelt pecabot segítségével kell a halakat és a többi vízi állatot a tóból vagy a tengerből kifogni. Az a győztes, akinek a leghamarabb sikerül a horogra akasztani a vízi állatokat. Különböző változatokban kaphatóak, vásárláskor vél
1 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Doktor koffer játék - simba Doktor koffer játék - simba
Ebben a játék doktor kofferben a kis orvos minden fontos eszközt magával tud vinni, ami a betegek vizsgálatához szükséges. A játék doktortáska tartalmaz: sztetoszkópot, otoszkópot (fülvizsgáló), hőmérőt, gyógyszeres dobozt, orvosi tükröt, fecskendőt és reflex kalapácsot. A 10 részes orvosi játék mérete körülbelül 21 cm.
2 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc gomba szortírozó Simba abc gomba szortírozó
A babáknak a gombaház tetején lévő nyílásokba kell a megfelelő elemeket beilleszteni, így fejlesztve a kézügyességüket. A gomba formaberakó játék 4 formát tartalmaz. Mérete: 14 cm.
2 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Madeleine szép álmokat baba - simba Madeleine szép álmokat baba - simba
A Madeleine babák egy hosszú nap után rendkívül fáradtak. Segíts őket álomba ringatni. A játékbabák mérete 20 cm, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
2 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Doktor táska 8 részes - simba Doktor táska 8 részes - simba
A 22 x 14 x 8 cm-es játék orvosi táskában a kis doktor sok vizsgálóeszközre lel. A nyolc részes játék doktor táska tartalmaz: 1 db sztetoszkópot, 1 db reflex kalapácsot, 1 db otoszkópot, 1 db lázmérőt, 1 db fecskendőt, 1 db gyógyszeres dobozt, 1 db tükrös szemvizsgálót és recepttömböt.
2 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Champion lovak szett - simba Champion lovak szett - simba
A 19 cm nagyságú ló és 11 cm-es kiscsikója flokkolt kivitelben, felnyergelve, 3 színváltozatban kapható. A Champion lovas játék 3 éves kor felett ajánlott, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
2 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Dolly rongybaba 45 cm - simba Dolly rongybaba 45 cm - simba
A szőke, fonalhajú, mosolygós Dolly rongybabákkal öröm a játék, és puha testüknek köszönhetően nyugodt az alvás is. A Dolly rongybaba hat féle színváltozatban kapható. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra
2 990 Ft-tól
Irány a bolt!
My music world szintetizátor játék - simba My music world szintetizátor játék - simba
A 25 cm hosszúságú, 23 billentyűs Simba My Music World szintetizátor tökéletes hangszer a kezdő zenészeknek. A játékkal igazi dalokat alkothatsz. A csomagolás demó elemeket tartalmaz, használata 3 éves kor felett ajánlott.
2 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Júlia baba - simba Júlia baba - simba
Aranyos hosszú hajú Júlia babák különböző színváltozatban kaphatók. Puha ölelnivaló testükkel és bájos arcocskájukkal egyhamar a szívedbe lopják magukat. Színbeli eltérések előfordulhatnak. A termék 1 db játék babát jelent, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
3 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Art & fun világító rajztábla - simba Art & fun világító rajztábla - simba
Ezzel a Simba Art *-amp-* Fun világító rajztáblával úgy alkothatsz, akár egy igazi varázsló. Fantasztikus képeket készíthetsz a mellékelt ceruza és a sablonok segítségével. A készlet tartalmaz 1 db világító rajztáblát, 1 db ceruzát és 4 különböző sablon lapot. A Simba Art *-amp-* Fun rajztábla játék 4 éves kor felett ajánlott. Mérete: 21,5 x 15 cm.
3 490 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Elemes horgászjáték - simba Elemes horgászjáték - simba
Ez a játék horgászat minden bizonnyal kalandos lesz. Hogy fogsz-e halat vagy sem, az csak az ügyességeden múlik. A mellékelt pecabotok segítségével kell a halakat a tóból kifogni. Az a győztes, akinek a legtöbb halat sikerül a horogra akasztani. Akcióval teli ügyességi játék 1-4 játékos részére. A csomagolás tartalmaz: 4 db horgászbotot, 11 db hala
3 590 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc bébi telefon Simba abc bébi telefon
A Simba bébi telefon fejleszti a babák látó érzékét és a motorikus készségeket. A bébi telefon gombjai nyomogathatóak, a felső három gomb megnyomásával vidám állatfigurás képek forognak a telefonon. Mérete: 20 x 20 cm. Vásárláskor a régi és új csomagolású játék telefon véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
4 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba my girl fésülhető babafej Simba my girl fésülhető babafej
Fonj, bodoríts, göndöríts A Simba My Girl fésülhető babafej játékkal a fodrászkodást kedvedre gyakorolhatod és számos kiegészítő is a segítségedre lehet. A fodrász fej szettben fésűt, hajgumit és hajcsattokat valamint smink készletet találsz. A fodrász játékokkal és kiegészítőkkel szebbnél szebb hajkoronákat készíthetsz, a smink játékkal pedig a sz
4 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba abc hang és dal puzzle Simba abc hang és dal puzzle
Fedezzük fel játékosan a világot a Simba hang és dal puzzle segítségével. A bébijáték különböző állatfigurák képeit ábrázolja, amennyiben helyesen forgatjuk ki, szórakoztató dallamot hallunk. A gyerekek a sikerélmény közben megismerhetik az állatokat és azok jellemző hangját. A Simba ABC hang és dal puzzle mérete 19 cm.
4 890 Ft-tól
Irány a bolt!
Art & fun mágneses tábla - simba Art & fun mágneses tábla - simba
A Simba Art *-amp-* Fun mágikus rajztáblákkal úgy alkothatsz, akár egy igazi varázsló. Fantasztikus képeket készíthetsz a mellékelt ceruza és a nyomdák segítségével, amit egy szempillantás alatt el is tüntethetsz a törlőgombbal. Kisebb korban a kék színű mini rajztáblát, később a nagyobb méretű narancssárga - kék színösszeállítású rajztáblát javaso
4 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Simba álló mikrofon Simba álló mikrofon
Gyakorold az éneklést, légy igazi énekes vagy énekesnő. A padlón álló Simba játék mikrofon állítható 80-120 cm között. Elemmel működő állványos mikrofon a kis énekeseknek Ki - és bekapcsoló gombbal valamint hangerő szabályozóval felszerelt.
5 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Babakocsi - simba Babakocsi - simba
Egy könnyen mozgatható, praktikus sport babakocsira minden kicsi anyukának szüksége van. A maximum 42 cm nagyságú babák hordozására alkalmas, összecsukható kocsi nem foglal nagy helyet a gyerekszobában és mindig készen áll egy kiadós sétára a friss levegőn.
5 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Rock gitár játék lányoknak - simba Rock gitár játék lányoknak - simba
Ez a rószaszín rock gitár igazán menő lány szólistáknak készült. A fém húrok hangzása és a beépített rock dallamok garantálják a biztos sikert a színpadon. A játék rock gitár 2 x 1,5V R6 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
5 590 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Simba abc zenélő körforgó Simba abc zenélő körforgó
0 hónapos kortól használható Simba bébijáték a baba figyelmének felkeltésére. A babákat a mozgó tárgyak azok megragadására ösztönzik. Akár a tavaszi szélben repkedő rovarok, úgy keringenek a baba ágya fölött ezek a pasztel színű méhecskék, mialatt a körforgó kellemes dallamot játszik. Figyelem Ha a kicsi önállóan megfordul, felül vagy mászni kezd a
5 695 Ft-tól
Irány a bolt!
My music world elektromos gitár - simba My music world elektromos gitár - simba
A Simba My Music World elektromos gitár játék egy tökéletes hangszer kezdő zenészek részére. A gitár játék 6 db fém húrral ellátott valamint 8 db beépített demo dalt is játszik, megkönnyítve a tökéletes zenei előadást. A gitár játék mérete: 54 cm.
6 190 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Simba abc zenélő állatfarm Simba abc zenélő állatfarm
Egy igazi kaland az állatfarmon már 12 hónapos kortól. Nyomd meg a különböző állatokat ábrázoló figurákat, így meghallgathatod milyen a hangjuk valójában. A szintetizátoron saját dallamokat is játszhat, de játék 8 alapdallamot és 5 kevert dallamot is tartalmaz. A zene ritmusát követő fényeffektusok még szórakoztatóbbá teszik az állatfarm felfedezés
6 490 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Laura baba élethű könnyekkel - simba Laura baba élethű könnyekkel - simba
A Simba Laura baba játék közben élethű könnyeket hullajt és 24 különböző hangot ad ki. A rózsaszín és lila ruhában öltöztetett Laura babáról Te is gondoskodhatsz a mellékelt cumi és cumisüveg segítségével. A Laura baba mérete: 38 cm, a játék próbaelemeket tartalmaz. Vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra. 2 éves kortól ajánlott.
7 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Rugós foci játék - simba Rugós foci játék - simba
A Simba Games *-amp-* More foci arénában két játékos játszhat egymás ellen 6-6 játékossal. A játékot a hagyományos rugós foci szabályai szerint játszhatjuk. A játékosok rugóval vannak rögzítve a játéktáblához. A labdát úgy passzolhatod a játékostársadnak, vagy lőheted kapura, ha a játékost hátrahúzod, majd hirtelen elengeded. Ha gólt érsz el, húzd
8 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Ár
szűrő nullázása
Kategória
szűrő nullázása