ÁrKözPont jatek termékkereső
Steffi love divatcipők Steffi love divatcipők
4 különböző változatban kapható divatcipő szett, a trendi megjelenést kedvelő, mindig csinos Steffi Love babákhoz. Minden készlet 7 különféle stílusú ruhához illő cipőket és csizmákat tartalmaz. 3 éves kor felett ajánlott.
690 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love kis sminkszett Steffi love kis sminkszett
A játék smink készlet tartalmaz különféle színű szemhéj púdereket, rúzsokat és sminkecsetet. 5 éves kor felett ajánlott.
990 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love gyöngyhajráf Steffi love gyöngyhajráf
1 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love babaruha Steffi love babaruha
A csodaszép party ruhákkal 29-30 cm-es babákat öltöztethetsz fel. Alkalmas Steffi babákhoz és Barbie babákhoz is. A Steffi Love babaruha különböző összeállításban kapható, vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra
1 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love kutyák vagy macskák Steffi love kutyák vagy macskák
Steffi és Évi baba is imádja a háziállatokat, leginkább a kutyákat és a cicákat. A szett tökéletes kiegészítő eleme lehet szinte bármelyik Steffi vagy Évi babának. Az ár 1 db-ot jelent, vásárláskor a legördülő menüből választható ki.
1 395 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love sellő Steffi love sellő
A Steffi Love sellő baba a víz alatti világban él, ahol a teknősökkel és egyéb tengeri állatokkal kötött szoros barátságot. A 29 cm-es sellő babának csodaszép uszonya és hosszú szőke haja mindenkit ámulatba ejt.
2 190 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Steffi love babysitter Steffi love babysitter
Steffi Love 2 db kisbabára vigyáz bébiszitterként, együtt esznek, isznak, játszanak és kirándulnak. A játék a Steffi Love babát, a két kisbabát, hordozókat és kiegészítőket tartalmaz.
3 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love baba ikrekkel Steffi love baba ikrekkel
Steffi egy gyönyörű anyuka, akinek csodaszép iker babái születtek. Nap, mint nap sétálni viszi őket a babakocsijával a szabadba. A játék szett Steffi baba mellett kiegészítőket is tartalmaz. Két féle változatban kapható, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra.
4 490 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love boldog család
Steffi, Kevin és Évi baba egy boldog családot alkotnak. Együtt játszanak és együtt járnak sétálni nap, mint nap. Steffi és Kevin baba mérete 29 cm, Évi baba 12 cm méretű. Steffi éppen babát vár, így nemsokára bővülni fog a család. Színbeli eltérések előfordulhatnak.
5 690 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love girl styling fej sminkszettel Steffi love girl styling fej sminkszettel
A fodrászkodást és sminkelést kedvedre gyakorolhatod a Steffi Love girl styling babafejen, a játék során számos kiegészítő lesz a segítségedre. A fodrász és sminkfej szettben fésűt, hajcsattokat, hajgumit és játék smink szettet találsz. A babafej játék mérete körülbelül 25 cm.
6 790 Ft-tól
Irány a bolt!
Steffi love ugrató lóval Steffi love ugrató lóval
Fantasztikus dolog a lovaglás, vallja Steffi. Amikor csak teheti kimegy a szabadba kedvenc paripájával. Steffi lova gombnyomásra az akadályokat is átugorja. A játék baba mérete 29 cm.
9 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése