ÁrKözPont jatek termékkereső


Mam training brush fogkefeMAM Training Brush fogkefe A helyes fogmosást tanulni kell. A Training Brush a fogmosást kezdettől fogva megkönnyíti. És a mama vagy a papa segítségével még könnyebben megy. MAM Training Brush fogkefe Jellemzői: A rövid, különösen puha, lekerekített sörték lehetővé teszik a lepedék gyengéd eltávolítását anélkül hogy a fogzománcot megsértenénk. A nyél ergonómikus kialakítású és nem csúszik. Az extra hosszú nyélnek köszönhetően a felnőttek is könnyedén tudnak segíteni a babának fogmosás közben. A puha masszírozófej segítségével már az első fogacska kibújása előtt is gyengéden tisztható a baba nyelve és foghúsa. Színválaszték: - Blue - Pink
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mam training brush fogkefe (Kiegészítők) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mam training brush fogkefe árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mam training brush fogkefe árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mam training brush fogkefe (Kiegészítők) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.