ÁrKözPont jatek termékkereső


Lorelli plüss focilabda oroszlán/zsiráf
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Lorelli plüss focilabda oroszlán/zsiráf (Labda) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Lorelli plüss focilabda oroszlán/zsiráf árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Lorelli plüss focilabda oroszlán/zsiráf árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Lorelli plüss focilabda oroszlán/zsiráf (Labda) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Lorelli Plüss focilabda Oroszlán/zsiráf Kedves kis csörgős labda, mely hamar a babád kedvencévé válik! Lorelli Plüss focilabda Oroszlán/Zsiráf Jellemzői: Fejleszti a kéz-szem koordinációt és a tárgykövető készséget. Változatos színek és formák könnyedén felkeltik a gyerek figyelmét. A játék puha, könnyű és csörgő hangot hallat. Anyaga: plüss Ajánlott kor: 1 éves kortól