ÁrKözPont jatek termékkereső

Alex: tapassz a csempére - farm állatai

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Alex: tapassz a csempére - közlekedés

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Alex: tapassz a csempére - közlekedés

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Alex: tapassz a csempére - közlekedésVastag, szivacsformák, amelyek ha vizesek könnyen feltapadnak a csempére vagy kádra. A könnyű száradás érdekében, helyezd a szivacsdarabokat a tapadókorongos tartóhálóba. A készlet autópálya elemeket, illetve járműveket tartalmaz.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 5 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Alex: tapassz a csempére - közlekedés (Fürdőjáték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Alex: tapassz a csempére - közlekedés árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Alex: tapassz a csempére - közlekedés árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Alex: tapassz a csempére - közlekedés (Fürdőjáték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Alex Fürdőszobai tároló háló Hálós anyagból kialakított tárolózsák, kiskacsa vagy béka formájú tapadókorongokkal. Alex Fürdőszobai tároló háló Ezzel az állatos kis kiegészítővel lehet még kényelmesebb a fürdés a gyerekek számára, hiszen a fürdőjátékokat és a kis kiegészítőket a hálós tárolóban tarthatják. A tapadókorongokkal stabilan rögzíthető hálós tároló békás és kacsás változatban is kapható, így az vidám hangulatot kölcsönöz a játékkal teli fürdetéshez. A hálós tárolóban a játékok száríthatóak is a következő pancsolásig. Mérete: kb. 25x5cm Játékok nélkül szállítjuk. 6 hónapos kortól ajánlottAlex Tapassz a csempére -123 Az Alex Tapassz a csempére! - Számok és formák segítségével a kicsik pancsolás közben ismerkedhetnek meg a számok, formák és a színek világával. Alex Tapassz a csempére - 123 A díjnyertes Alex termék habszivacsból készült elemeivizesen könnyen tapadnak csempére vagy a kád falára, mindemellett játékosan lebegnek a víz felszínén, ezzel még színesebbé téve a fürdést. A termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás. Terméktulajdonságok: Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig Kiknek ajánljuk: lányoknak és fiúknak Az esti pancsolást még mókásabbá varázsolják, ezek az édes kis puha, habszivacsból készült csempematricák. A gyerkőcök játszva ismerkedhetnek meg a farmok színes élővilágával.Vastag, szivacsformák, amelyek ha vizesek könnyen feltapadnak a csempére vagy kádra. A könnyű száradás érdekében, helyezd a szivacsdarabokat a tapadókorongos tartóhálóba. A készlet autópálya elemeket, illetve járműveket tartalmaz.