ÁrKözPont jatek termékkereső


Mam mikrohullámú sterilizálóMAM Mikrohullámú sterilizáló Minden MAM cumisüveg, szívóka és egyéb termék sterilizálására alkalmas. Mikrohullámú és hideg vizes sterilizálásra. MAM Mikrohullámú sterilizáló 6 üveget tud sterilizálni 5 perc alatt. A termékek a zárt sterilizátorban 24 óráig sterilek maradnak. Jellemzői: - nagy teljesítmény 2 szinten - lecsöpögtető funkcióval. - a legtöbb mikrohullámú készülékbe belefér. - hideg vizes sterilizálásra alkalmas - szívókafogóval van ellátva a fertőtlenített alkatrészek kivételére és szerelésére. - tartalma: 1x Anti-Colic 160ml cumisüveg
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mam mikrohullámú sterilizáló (Cumi, cumisüveg) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mam mikrohullámú sterilizáló árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mam mikrohullámú sterilizáló árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mam mikrohullámú sterilizáló (Cumi, cumisüveg) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.