ÁrKözPont jatek termékkereső


Chipolino univerzális esővédő újszülött babakocsiraChipolino univerzális esővédő újszülött babakocsira Praktikus kiegészítő az esős napokra. Bármely újszülött babakocsira könnyen alkalmazható. Chipolino univerzális esővédő újszülött babakocsira Minden babakocsival kompatibilis, így könnyen használható. Hosszabb sétákra, nyaraláskor, esőben kiválóan használható és védi a babát és a babakocsit a csapadéktól. 100%-ban biztonságos anyagokból készült.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Chipolino univerzális esővédő újszülött babakocsira (Babafelszerelés) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Chipolino univerzális esővédő újszülött babakocsira árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Chipolino univerzális esővédő újszülött babakocsira árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Chipolino univerzális esővédő újszülött babakocsira (Babafelszerelés) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.