ÁrKözPont jatek termékkereső


Smoby jóbarátok kerti házikó konyhapulttalA kerti házikó nagy belső térrel rendelkezik, így egyszerre több gyermek is játszhat ebben az igényes kivitelezésű Smoby jóbarátok kerti házikóban. A Smoby házikó rendkívül stabil, uv védelemmel ellátott és könnyen összeszerelhető. Két külön bejáratú, és valódi csengő szól benne. A kerti házikóhoz konyhapult és virág ládák is tartoznak, a pad és asztal pedig tetszés szerint a házikón kívülre és belülre is rögzíthető. A Smoby jóbarátok kerti házikó mérete: 217 x 172 x 155 cm ( hosszúság - magasság - szélesség ).
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Smoby jóbarátok kerti házikó konyhapulttal (Sport és mozgás) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Smoby jóbarátok kerti házikó konyhapulttal árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Smoby jóbarátok kerti házikó konyhapulttal árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Smoby jóbarátok kerti házikó konyhapulttal (Sport és mozgás) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A kerti házikó nagy belső térrel rendelkezik, így egyszerre több gyermek is játszhat ebben az igényes kivitelezésű Smoby jóbarátok kerti házikóban. A Smoby házikó rendkívül stabil, uv védelemmel ellátott és könnyen összeszerelhető. Két külön bejáratú, és valódi csengő szól benne. A kerti házikóhoz konyhapult és virág ládák is tartoznak, a pad és asztal pedig tetszés szerint a házikón kívülre és belülre is rögzíthető. A Smoby jóbarátok kerti házikó mérete: 217 x 172 x 155 cm ( hosszúság - magasság - szélesség ).