ÁrKözPont jatek termékkereső

Funkciós kukásautó - dickie

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Funkciós kukásautó - dickieSzabadon futó nagy méretű Dickie kukásautó különböző hanghatásokkal és fényeffektussal. A mellékelt szemétgyűjtő edény a kukásautó oldalán található emelőkarhoz könnyedén csatlakoztatható, s a kukában található szemetet az autó a raktérbe üríti, éppen mint az igazi. 2 x 1,5V LR6 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Funkciós kukásautó - dickie (Jármű) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Funkciós kukásautó - dickie árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Funkciós kukásautó - dickie árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Funkciós kukásautó - dickie (Jármű) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Szabadon futó, nagy méretű Dickie narancssárga funkciós kukásautó különböző hanghatásokkal és fényeffektussal. A mellékelt szemétgyűjtő kuka a kukásautó villájával dönthető, a kukásautó raktere dönthető, a hátsó része nyitható. A narancssárga funkciós kukásautó játék mérete: 46 cm. 2 x 1,5V R6 típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.