ÁrKözPont jatek termékkereső


Écoiffier mini csónak d17216-3 piros-zöldÉcoiffier piros-zöld mini motorcsónak a francia vállalattól egy nagyon szép játék vízbe, mely ajánlott kislányok és kisfiúk részére 18 hónapos kortól. A csónak nagyszerű vízi játék lesz medencében, vagy bármilyen vízben töltött idő alatt. Minőségi, egészségre ártalmatlan műanyagból készült. Nagyon szép piros-zöld színkombinációban tündököl. Kicsik és nagyok egyaránt szeretnek lubickolni, ez a csónak tökéletes játék lesz a vízben töltött időre. Csónak méretei 3*7*10,5 cm. Hajókkal való játék serkenti a gyerek elképzelőerejét, fejleszti motorikáját a játékokkal való manipuláció során és nem utolsó sorban szórakoztatja őket. Kis és nagyobbacska gyerkőcök egyaránt szeretnek a vízben lubickolni, ez a vitorlás nagyon jó eszköz a szórakoztatáshoz. Csemetéi a vízi ütközetek során a kalózokkal megtanulják, hogy fontos, hogy a jó győzedelmeskedjen a rossz felett. Écoiffier egy francia játékgyártó vállalat, mely minőségi játékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai kritériumoknak.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Écoiffier mini csónak d17216-3 piros-zöld (Strandjáték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Écoiffier mini csónak d17216-3 piros-zöld árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Écoiffier mini csónak d17216-3 piros-zöld árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Écoiffier mini csónak d17216-3 piros-zöld (Strandjáték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.