ÁrKözPont jatek termékkereső


Heros constructor építőjáték - 100 db-osA 100 db-os Heros Constructor építőjáték fa építőelemekből, és különböző kötőelemekből áll. Építhetsz vonatot, repülőt vagy bármilyen más járművet a játékból. A Heros játék segíti a térlátást és hatékonyan fejleszti a finommotorikus képességeket, miközben önfeledt szórakozást nyújt. A Heros Constructor építőjáték 4 éves kortól ajánlott. A Heros játék csomagolásváltáson megy keresztül, vásárláskor véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Heros constructor építőjáték - 100 db-os (Kiegészítők) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Heros constructor építőjáték - 100 db-os árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Heros constructor építőjáték - 100 db-os árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Heros constructor építőjáték - 100 db-os (Kiegészítők) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.