ÁrKözPont jatek termékkereső


Smoby dzsungel játék centerA sokoldalú Smoby Fun játék center lehetővé teszi a gyermekek részére, hogy felfedezzék saját készségeiket képességeiket. A sport jellegű játékok mozgásra és gondolkodásra is ösztönzik őket, miközben önfeledten szórakoznak. A Smoby Fun játék center egyik oldalán foci kapu található, így a labdarúgást kedvelő gyerekek gyakorolhatják a kapura rúgást. A kapu hálóval felszerelt. A két fokozatban állítható magasságú kosárpalánkkal kosármeccset játszhatunk vagy gyakorolhatjuk a büntető dobásokat is. Ha elfáradtunk a sportolás közben, a játék center másik oldalán lévő piknik asztalon kipihenhetjük a fáradalmakat. A Smoby Fun játék center tetejére egy mászófal vezet fel, amelynek a kialakítása segíti a gyerekeknek a felmászást. Ha felértünk a játék center tetejére, a másik oldalon egy 150 cm hosszú csúszdán csúszhatunk le, amelynek az oldalán kapaszkodhatunk, az alján lévő lassító pedig a biztonságos földet érést segíti elő. A meleg nyári napokon a kisajtón keresztül bejuthatunk a játékcenterbe, amely ebben az esetben kerti házikóként is funkcionál. A Smoby Fun játék center a tö...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Smoby dzsungel játék center (Kiegészítők) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Smoby dzsungel játék center árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Smoby dzsungel játék center árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Smoby dzsungel játék center (Kiegészítők) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A sokoldalú Smoby Fun játék center lehetővé teszi a gyermekek részére, hogy felfedezzék saját készségeiket képességeiket. A sport jellegű játékok mozgásra és gondolkodásra is ösztönzik őket, miközben önfeledten szórakoznak. A Smoby Fun játék center egyik oldalán foci kapu található, így a labdarúgást kedvelő gyerekek gyakorolhatják a kapura rúgást. A kapu hálóval felszerelt. A két fokozatban állítható magasságú kosárpalánkkal kosármeccset játszhatunk vagy gyakorolhatjuk a büntető dobásokat is. Ha elfáradtunk a sportolás közben, a játék center másik oldalán lévő piknik asztalon kipihenhetjük a fáradalmakat. A Smoby Fun játék center tetejére egy mászófal vezet fel, amelynek a kialakítása segíti a gyerekeknek a felmászást. Ha felértünk a játék center tetejére, a másik oldalon egy 150 cm hosszú csúszdán csúszhatunk le, amelynek az oldalán kapaszkodhatunk, az alján lévő lassító pedig a biztonságos földet érést segíti elő. A meleg nyári napokon a kisajtón keresztül bejuthatunk a játékcenterbe, amely ebben az esetben kerti házikóként is funkcionál. A Smoby Fun játék center a többi Smoby kerti játékhoz hasonlóan kiváló minőségű, stabil, UV álló anyagból készült, ellenáll az időjárás viszontagságainak és a fakulásnak. Mérete: 203 x 176 x 284 cm, 2 éves kortól ajánlott.