ÁrKözPont jatek termékkereső


Intex gyermek csónakIntex Gyermek csónak Vidám kiegészítője minden pancsolásnak ez a felfújható gyermek csónak. Intex Gyermek csónak Többféle vidám formából választhattok, és garantált lesz a szuper nyári élmény! Mindig gyerek imád pancsolni, és méginkább, ha ilyen fantasztikus felfújható játékokkal teheti ezt. Ezeke a vidám felfújható csónakok leeresztett állapotban kis helyet foglalnak, és nagyon egszerű a használatuk. Maximális terheslés 25 kg mérete: 102x66 cm 100%-ig biztosnágos anyagokból készült kimondottan gyerekek számára. Fontos, hogy mindig fénytől védett helyen száraz állapotban tároljátok, hogy ne károsodjon az anyaga. Csak felnőtt felügyelete mellett használják a kicsik a csónakot!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Intex gyermek csónak (Fürdőjáték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Intex gyermek csónak árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Intex gyermek csónak árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Intex gyermek csónak (Fürdőjáték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.