ÁrKözPont jatek termékkereső


Babyono csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ (1 pár)BabyOno csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ Élénk színű mintákkal és puha anyaggal tartja melegen a baba lábát. Az ár 1 pár zoknira vonatkozik! BabyOno csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ Rendkívül kényelmes, pamut anyagból készült zokni, mely a szegélynél is odafigyel a baba finom bőrére. Nem szorít, nem kényelmetlen. A talpán lévő csúszásgátlók miatt nem tud elcsúszni a padlón a baba. Biztonságosan kúszhat, mászhat, s próbálkozhat a lépegetéssel is. Összetétel: 80% pamut, 17% poliészter és 3% spandex, amely egy speciális légáteresztő, gumis anyag.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Babyono csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ (1 pár) (Ruházat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Babyono csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ (1 pár) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Babyono csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ (1 pár) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Babyono csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ (1 pár) (Ruházat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

BabyOno csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ Élénk színű mintákkal és puha anyaggal tartja melegen a baba lábát. Az ár 1 pár zoknira vonatkozik! BabyOno csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ Rendkívül kényelmes, pamut anyagból készült zokni, mely a szegélynél is odafigyel a baba finom bőrére. Nem szorít, nem kényelmetlen. A talpán lévő csúszásgátlók miatt nem tud elcsúszni a padlón a baba. Biztonságosan kúszhat, mászhat, s próbálkozhat a lépegetéssel is. Összetétel: 80% pamut, 17% poliészter és 3% spandex, amely egy speciális légáteresztő, gumis anyag. BabyOno csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ Élénk színű mintákkal és puha anyaggal tartja melegen a baba lábát. Az ár 1 pár zoknira vonatkozik! BabyOno csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ Rendkívül kényelmes, pamut anyagból készült zokni, mely a szegélynél is odafigyel a baba finom bőrére. Nem szorít, nem kényelmetlen. A talpán lévő csúszásgátlók miatt nem tud elcsúszni a padlón a baba. Biztonságosan kúszhat, mászhat, s próbálkozhat a lépegetéssel is. Összetétel: 80% pamut, 17% poliészter és 3% spandex, amely egy speciális légáteresztő, gumis anyag. BabyOno csúszásgátlós pamut zokni 12hó+ Csúszásgátlós, kényelmes zokni a kis világjáróknak! Az ár 1 pár zoknira vonatkozik! BabyOno csúszásgátlós pamut zokni 12hó+ Pamutból készült, cuki mintás zoknik, melyek garantáltan ösztönzik a babát az első lépésekre! Biztonságos, nem csúszkál benne a kicsi lába. Mérete miatt 1 éves kortól ajánljuk! Színes, vidám mintái miatt illeszkednek a többi babaruhához, a vidám mindennapokhoz. Összetétele: 80% pamut, 17% poliészter és 3% spandex, amely egy speciális gumis anyag. BabyOno csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ Élénk színű mintákkal és puha anyaggal tartja melegen a baba lábát. Az ár 1 pár zoknira vonatkozik! BabyOno csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ Rendkívül kényelmes, pamut anyagból készült zokni, mely a szegélynél is odafigyel a baba finom bőrére. Nem szorít, nem kényelmetlen. A talpán lévő csúszásgátlók miatt nem tud elcsúszni a padlón a baba. Biztonságosan kúszhat, mászhat, s próbálkozhat a lépegetéssel is. Összetétel: 80% pamut, 17% poliészter és 3% spandex, amely egy speciális légáteresztő, gumis anyag. BabyOno csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ Élénk színű mintákkal és puha anyaggal tartja melegen a baba lábát. Az ár 1 pár zoknira vonatkozik! BabyOno csúszásgátlós pamut zokni 6hó+ Rendkívül kényelmes, pamut anyagból készült zokni, mely a szegélynél is odafigyel a baba finom bőrére. Nem szorít, nem kényelmetlen. A talpán lévő csúszásgátlók miatt nem tud elcsúszni a padlón a baba. Biztonságosan kúszhat, mászhat, s próbálkozhat a lépegetéssel is. Összetétel: 80% pamut, 17% poliészter és 3% spandex, amely egy speciális légáteresztő, gumis anyag.