ÁrKözPont jatek termékkereső

Alex: tapassz a csempére - farm állatai

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Alex: tapassz a csempére - közlekedés

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Alex: tapassz a csempére - közlekedés

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Alex: tapassz a csempére - közlekedésVastag, szivacsformák, amelyek ha vizesek könnyen feltapadnak a csempére vagy kádra. A könnyű száradás érdekében, helyezd a szivacsdarabokat a tapadókorongos tartóhálóba. A készlet autópálya elemeket, illetve járműveket tartalmaz.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 5 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Alex: tapassz a csempére - közlekedés (Fürdőjáték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Alex: tapassz a csempére - közlekedés árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Alex: tapassz a csempére - közlekedés árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Alex: tapassz a csempére - közlekedés (Fürdőjáték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Alex Tapassz a csempére -123 Az Alex Tapassz a csempére! - Számok és formák segítségével a kicsik pancsolás közben ismerkedhetnek meg a számok, formák és a színek világával. Alex Tapassz a csempére - 123 A díjnyertes Alex termék habszivacsból készült elemeivizesen könnyen tapadnak csempére vagy a kád falára, mindemellett játékosan lebegnek a víz felszínén, ezzel még színesebbé téve a fürdést. A termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás. Terméktulajdonságok: Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig Kiknek ajánljuk: lányoknak és fiúknak Az esti pancsolást még mókásabbá varázsolják, ezek az édes kis puha, habszivacsból készült csempematricák. A gyerkőcök játszva ismerkedhetnek meg a farmok színes élővilágával.Vastag, szivacsformák, amelyek ha vizesek könnyen feltapadnak a csempére vagy kádra. A könnyű száradás érdekében, helyezd a szivacsdarabokat a tapadókorongos tartóhálóba. A készlet autópálya elemeket, illetve járműveket tartalmaz.