ÁrKözPont jatek termékkereső


Chicco pocket snack székmagasító ülés - 2015 silverChicco Pocket Snack székmagasító ülés Utazás közben, a barátoknál, étteremben és otthon! A Pocket Snack székmagasító segít, hogy a gyerkőc minden étkezést velünk tölthessen el! Chicco Pocket Snack székmagasító ülés Szuper segítség a mindennapokban! Könnyű súlya révén kézben, vállon is hordozható. Egy vacsora alatt, utazásnál, vendégségben rendkívül praktikus kiegészítő. 6 hónapos kortól, amikor a baba már egyedül tud ülni, körülbelül 3 éves koráig megfelelő a használata. A székláb magassága a szék és asztal magasságához mérten könnyedén állítható. Rögzítő pántjaival rögzíthetjük a székhez, hogy teljesen biztonságos legyen. A baba kicsúszását pedig 3 pontos biztonsági öv akadályozza meg. Kényelmes, lekerekített kialakítású. Tálcája 3 fokozatban állítható, s szükség esetén le is vehető. Könnyen záródó, s zárkezet fixálja, hogy szállítás közben ne nyíljon szét. Hordozófülével bárki könnyedén tudja hordazni. Súlya: 2 kg Mérete nyitva: 36 x 32 x 35,5/49 cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Chicco pocket snack székmagasító ülés - 2015 silver (Babafelszerelés) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Chicco pocket snack székmagasító ülés - 2015 silver árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Chicco pocket snack székmagasító ülés - 2015 silver árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Chicco pocket snack székmagasító ülés - 2015 silver (Babafelszerelés) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.