ÁrKözPont jatek termékkereső


Gangster chase járművek - majoretteA sportautót gyorshajtáson fogták, rendőrautó és a rendőr helikopter ered a nyomába. A Majorette játék szett 1 db fém sportautót, 1 db rendőrautót és 1 db rendőr helikoptert tartalmaz, a helikopter 13 cm méretű, a kisautók 7,5 cm méretűek. Két különböző szortimentben kapható, vásárláskor véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra. A kép illusztráció, eltérések előfordulhatnak, a játék magyar felirattal kapható
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Gangster chase járművek - majorette (Autó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Gangster chase járművek - majorette árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Gangster chase járművek - majorette árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Gangster chase járművek - majorette (Autó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.