ÁrKözPont jatek termékkereső


Társasjáték conector encyclopedic educa 352 kérdés angol nyelven 6 évtőlTársasjáték Conector Encyclopedic egy fantasztikus gyerek társasjáték, amely 6-tól 10 éves korig ajánlott. Fő részét ennek a játéknak híres emberek, ősállatok, emberi testrészek, híres épületek és hasonló dolgok képeivel ellátott játéktáblák alkotják. A játékhoz 352 kérdés tartozik, ezek segítségével a gyerekek megtanulnak sok érdekes és hasznos tényt. A Conector játék lényege a játékos tanulás az emberről, történelemről és sok más dologról. A gyerekek összepárosítsák az egyes kérdéseket a játéktáblán levő válaszokkal. A Conector társasjáték remek szórakozás és játékos tanulás forrása a gyerekeknek, ezért szerezze be Ön is kis gyerkőceinek. A spanyol Educa kiváló gyártó cég, aki nemcsak szórakoztató, de oktató és fejlesztő gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Specializálódott elsősorban a puzzle és oktató gyerekjátékok gyártására. Az Educa játékok megfelelnek az Európai Unió biztonsági követelményeinek, ezért a játékok gyermekei számára biztonságosak.  Az Educa cég kínálatában rengeteg gyönyörű készségfejlesztő játék és puzzle található különböző korosztályok számára, amelyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa játékok remek szórakozást garantálnak az egész család...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Társasjáték conector encyclopedic educa 352 kérdés angol nyelven 6 évtől (Társasjáték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Társasjáték conector encyclopedic educa 352 kérdés angol nyelven 6 évtől árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Társasjáték conector encyclopedic educa 352 kérdés angol nyelven 6 évtől árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Társasjáték conector encyclopedic educa 352 kérdés angol nyelven 6 évtől (Társasjáték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Társasjáték Conector Encyclopedic egy fantasztikus gyerek társasjáték, amely 6-tól 10 éves korig ajánlott. Fő részét ennek a játéknak híres emberek, ősállatok, emberi testrészek, híres épületek és hasonló dolgok képeivel ellátott játéktáblák alkotják. A játékhoz 352 kérdés tartozik, ezek segítségével a gyerekek megtanulnak sok érdekes és hasznos tényt. A Conector játék lényege a játékos tanulás az emberről, történelemről és sok más dologról. A gyerekek összepárosítsák az egyes kérdéseket a játéktáblán levő válaszokkal. A Conector társasjáték remek szórakozás és játékos tanulás forrása a gyerekeknek, ezért szerezze be Ön is kis gyerkőceinek. A spanyol Educa kiváló gyártó cég, aki nemcsak szórakoztató, de oktató és fejlesztő gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Specializálódott elsősorban a puzzle és oktató gyerekjátékok gyártására. Az Educa játékok megfelelnek az Európai Unió biztonsági követelményeinek, ezért a játékok gyermekei számára biztonságosak.  Az Educa cég kínálatában rengeteg gyönyörű készségfejlesztő játék és puzzle található különböző korosztályok számára, amelyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa játékok remek szórakozást garantálnak az egész családnak. Mivel ez a társasjáték angol nyelvű, segítségével a gyerekek gazdagíthatják angol nyelvi szókincsüket.