ÁrKözPont jatek termékkereső


Oops csuklócsörgő - picOops csuklócsörgő Puha, csörgő hangot kiadó játék, ami a baba csuklójára rögzíthető. Oops csuklócsörgő Tépőzárral a baba csuklójára rögzíthető, kellemes csilingelő hangot kiadó csörgő állatka formával. Anyaga rendkívül puha és színes, amivel felhívja magára a baba figyelmét. Mint a márka összes terméke, ellőnörzött gyártási folyamatokkal készült, így már újszülött kortól odaadható a babának. Nem tartalmaz káros anyagot.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Oops csuklócsörgő - pic (Csörgő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Oops csuklócsörgő - pic árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Oops csuklócsörgő - pic árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Oops csuklócsörgő - pic (Csörgő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.