ÁrKözPont jatek termékkereső


Munchkin fürdőkacsa hőérzékelővelMunchkin Fürdőkacsa hőérzékelővel Kiváló játék a babának és segítség a szülőknek, hogy ellenőrizhessék a füdővíz hőmérsékletét. Munchkin Fürdőkacsa hőérzékelővel A kisbabák bőre érzékeny, ezért sokszor, ami kellemes a számunkra, az náluk balesetet okozhat. Ezért fontos, hogy megfelelően ellenőrizzük a fürdővíz hőmérsékletét, mielőtt a gyermeket beletennénk a kádba. A kacsa egyszerűen használható: tegyük a vízbe, majd pár pillanat múlva vegyük ki. Ha a kacsa talpán a HOT, azaz meleg felirat jelenik meg, adjunk hideg vizet hozzá, vagy várjuk meg, amíg kicsit hűl a fürdővíz. A termék hőérzékelőként és fürdőjátékként egyaránt funkcionál, így a szülők és a gyermek számára is tökéletes választás lesz! Vízlepergető és penész ellenálló, tehát szuper játszóbarát lesz a baba számára.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 4 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Munchkin fürdőkacsa hőérzékelővel (Fürdőjáték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Munchkin fürdőkacsa hőérzékelővel árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Munchkin fürdőkacsa hőérzékelővel árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Munchkin fürdőkacsa hőérzékelővel (Fürdőjáték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

KiválĂł játĂ©k a babának Ă©s segĂ­tsĂ©g a szĂĽlĹ‘knek, hogy ellenĹ‘rizhessĂ©k a fĂĽrdĹ‘vĂ­z hĹ‘mĂ©rsĂ©kletĂ©t.JellemzĹ‘i:a kisbabák bĹ‘re Ă©rzĂ©kenyfontos, hogy ellenĹ‘rizzĂĽk a fĂĽrdĹ‘vĂ­z hĹ‘mĂ©rsĂ©kletĂ©tegyszerű használat: tegyĂĽk a vĂ­zbe, majd pár pillanat mĂşlva vegyĂĽk kia ...Munchkin Fürdőkacsa hőérzékelővel Kiváló játék a babának és segítség a szülőknek, hogy ellenőrizhessék a füdővíz hőmérsékletét. Munchkin Fürdőkacsa hőérzékelővel A kisbabák bőre érzékeny, ezért sokszor, ami kellemes a számunkra, az náluk balesetet okozhat. Ezért fontos, hogy megfelelően ellenőrizzük a fürdővíz hőmérsékletét, mielőtt a gyermeket beletennénk a kádba. A kacsa egyszerűen használható: tegyük a vízbe, majd pár pillanat múlva vegyük ki. Ha a kacsa talpán a HOT, azaz meleg felirat jelenik meg, adjunk hideg vizet hozzá, vagy várjuk meg, amíg kicsit hűl a fürdővíz. A termék hőérzékelőként és fürdőjátékként egyaránt funkcionál, így a szülők és a gyermek számára is tökéletes választás lesz! Vízlepergető és penész ellenálló, tehát szuper játszóbarát lesz a baba számára.