ÁrKözPont jatek termékkereső


Rolly kiddy futura pedálos traktor utánfutóval A Rolly Toys Kiddy Futura pedálos traktor egy igazi traktorhoz hasonló élményt nyújt játék közben. A traktor láncszerkezete a belsejében van elhelyezve így a lánc por- és szennyeződésmentesen működik. A traktor dudával felszerelt, a játék élményt fokozva utánfutó is kapcsolható hozzá, amely könnyedén le-és felszerelhető. A Rolly Toys Kiddy Futura pedálos traktor mérete utánfutóval: 134 x 47 x 49 cm, súlya 7 kg, a csomagolás mérete: 45 x 82 x 40 cm. A jármű 2,5 éves kortól 5 éves korig használható, részletes összeszerelési útmutatót tartalmaz.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Rolly kiddy futura pedálos traktor utánfutóval (Jármű) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Rolly kiddy futura pedálos traktor utánfutóval árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Rolly kiddy futura pedálos traktor utánfutóval árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Rolly kiddy futura pedálos traktor utánfutóval (Jármű) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.