ÁrKözPont jatek termékkereső


Rolly toys claas arion 640 pedálos markolós traktor - 710232 A Rolly Toys Claas Arion 640 pedálos, markolós traktor egy kiváló minőségű gyermekjármű a maga kategóriájában. A markoló az igazi járműhöz hasonló élményt nyújthat a gyerekek részére, a kanál billenthető, emellett váltókar és a hátsó kereket fékező fékkar is tartozéka a járműnek. A traktor láncszerkezete a belsejében van elhelyezve így a lánc por- és szennyeződésmentesen működik. A traktor elején lévő markoló könnyen le és felszerelhető, a motorházteteje felhajtható, ülése több pozícióban állítható. A jármű műanyag kerekekkel és felnikkel felszerelt, a játék élményt fokozva utánfutó is kapcsolható hozzá. A Rolly Toys Claas Arion pedálos, markolós traktor mérete markolóval: 146 x 53 x 77 cm, súlya 14,7 kg, a csomagolás mérete: 54 x 110 x 52 cm. A jármű 3 éves kortól 7 éves korig használható, részletes összeszerelési útmutatót tartalmaz.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Rolly toys claas arion 640 pedálos markolós traktor - 710232 (Jármű) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Rolly toys claas arion 640 pedálos markolós traktor - 710232 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Rolly toys claas arion 640 pedálos markolós traktor - 710232 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Rolly toys claas arion 640 pedálos markolós traktor - 710232 (Jármű) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A Rolly Toys Claas Axos 340 pedálos traktor egy kiváló minőségű gyermekjármű a maga kategóriájában, egy igazi traktorhoz hasonló élményt nyújthat játék közben. A traktor láncszerkezete a belsejében van elhelyezve így a lánc por- és szennyeződésmentesen működik. A traktor motorházteteje felhajtható, ülése állítható. A jármű műanyag kerekekkel és felnikkel felszerelt, a játék élményt fokozva utánfutó is kapcsolható hozzá. A Rolly Toys Claas Axos 340 pedálos traktor mérete: 106 x 53 x 60 cm, súlya 9,3 kg, a csomagolás mérete: 56 x 103 x 40 cm. A jármű 3 éves kortól 8 éves korig használható, részletes összeszerelési útmutatót tartalmaz. Minden játék mezőgazdasági munka kapcsán szükség van egy szuper traktorra és egy hozzá kapcsolható utánfutóra. A kiváló minőségű, Rolly Claas konténer utánfutó egy billenthető, dupla tengelyes, utánfutó, melynek a konténer része leemelhető és levehető, hátoldala nyitható. Az utánfutó mérete: 98 x 45 x 51 cm, súlya 8,4. A Rolly Toys Claas Arion 640 pedálos, markolós traktor egy kiváló minőségű gyermekjármű a maga kategóriájában. A markoló az igazi járműhöz hasonló élményt nyújthat a gyerekek részére, a kanál billenthető, emellett váltókar és a hátsó kereket fékező fékkar is tartozéka a járműnek. A traktor láncszerkezete a belsejében van elhelyezve így a lánc por- és szennyeződésmentesen működik. A traktor elején lévő markoló könnyen le és felszerelhető, a motorházteteje felhajtható, ülése több pozícióban állítható. A jármű műanyag kerekekkel és felnikkel felszerelt, a játék élményt fokozva utánfutó is kapcsolható hozzá. A Rolly Toys Claas Arion pedálos, markolós traktor mérete markolóval: 146 x 53 x 77 cm, súlya 14,7 kg, a csomagolás mérete: 54 x 110 x 52 cm. A jármű 3 éves kortól 7 éves korig használható, részletes összeszerelési útmutatót tartalmaz.